webdesign zkagen marketing

12/04 2018 17:23:06

Holdturnering

Holdoversigt og Resultater:

Her ses de hold Skagen Badmintonklub har tilmeldt (OPDATERES I LØBET AF AUGUST/SEPTEMBER, NÅR KABALEN ER GÅET OP). Ungdomsholdene er spiller fra Skagen Badmintonklub og skal findes på Badmintonpeople under Skagen. Seniorholdene er for spillere fra både Skagen og Frederikshavn Badmintonklub og findes under klubnavnet Vendsyssel.
Find program og resultater via Badmintonpeople eller skyd genvej og klik på nedenstående links.

Fra 1. halvår 2017/2018 ændres tilskudsordningen, således at der hvert år i juli/januar udbetales tilskud til transport til samtlige stævner efter nedenstående principper:

Træner/betaler for 1 x ugentligt i SBK Træner/betaler for 2 x ugentligt i SBK
For U9-U11 30 kr. pr. stævne 70 kr. pr. stævne
For U13-U15 40 kr. pr. stævne 90 kr. pr. stævne
For U17-U19 60 kr. pr. stævne 120 kr. pr. stævne
  Ansøgning om tilskud, med oplysning om antal deltagende stævner og antal ugentlige træninger, skal sendes på mail til ususkagen@gmail.com hvert halvår, hhv. senest den 30. juni og den 31. december

Skagen Badmintonklub - Drachmannsvej 32 - 9990 Skagen