webdesign zkagen marketing

Sidst opdateret:
29/05 2017 19:38:34

Klub information

Her på siderne vil du kunne finde nyttige informationer om klubben, udvalgene, stævner og andre arrangementer.
Hvad enten det hedder leg, aktivitet, motion, eller konkurrencebadminton - så er det Skagen Badmintonklub (SBK).

Skagen Badmintonklub tilbyder traditionen tro en lang række tilbud. I Skagen Badmintonklub er der plads til alle spillere på alle niveauer. Blandt vores nuværende medlemmer finder vi motionister, veteraner, seniorer og ikke mindst ungdom.

Vi bruger mange ressourcer på at have en god klub for unge spillere. Samtidig har vi også en meget bred senior trup, som breder sig fra Serie 2 til 3. division og Liga. De seniorer, som efterhånden trapper lidt ned har en god mulighed for at få god træning på vores veteranhold, som hvert år gør sig gældende blandt de bedste i Nordjylland.

Udover de forskellige træningstrupper,så er det naturligvis muligt også at dyrke motionsbadminton.

SBK har et USU udvalg til at tage sig af ungdomsarbejdet. Sammen med ungdomstrænerne arbejder vi for at hjælpe ungdomsspillerne og forældrene gennem sæsonen.

Vores seniorudvalg (SSU) bistår vores mange dygtige spillere med den rigtige træning og forestår det praktiske omkring holdturneringerne, ligesom der gennem hele sæsonen arrangeres forskellige fællesarrangementer.

Undermenu

Skagen Badmintonklub - Drachmannsvej 32 - 9990 Skagen