webdesign zkagen marketing
Velkommen > Aktuelle nyheder
 
Sidst opdateret:
11/10 2020 14:26:27

Aktuelle nyheder

08-09-2017 - Skoleturnering

Skagen badminton klub fik fredag eftermiddag afviklet den årlige skoleturnering for 3-6 klasse for skolerne i Skagen og Aalbæk. Det var en helt fantastisk dag for mere end 50 børn. Der blev spillet pulje-kampe af ca. 10 min varighed og der var fuld koncentration, stemningen viste de gik meget op i det. Alle gik videre til mellemspillet, hvor blev der spillet om placeringer og vinderne skulle findes.

Nordjyske Bank havde sponsoreret flotte præmier til 1. og 2. pladserne for alle klassetrin. Disse blev overrakt af ungdomsformanden Per Skjervedal.

Desuden var der til den klasse der havde flest deltagere også et gavekort til en tur i bowlinghallen med sodavand og chips for hele klassen. Her var det Skagenskolens 5 kl. der vandt gevinsten.

Rema 1000 i Skagen havde sponsoreret frugt og grønt til spillerne og klubben var vært med kaffe til de voksne.

Dejligt at kunne tilbringe en regnfuld fredag i en tør hal. De børn der gerne vil spille badminton kan komme i hallen hver tirsdag fra 16.20-17.20 eller hver torsdag fra 16.30-18.00.  For de 3.klasser der ikke havde muligheden for at deltage har vi også træning om mandagen fra 16.30-17.30

Herfra skal også lyde en kæmpe tak til klubbens hjælperne, specielt alle de unge der hjalp på sidelinjen med at tælle kampene.

28-05-2017: Rønde Efterskole Cup

Mathilde Larsen og Nikolaj Blunck fra U15M var i Kristi Himmelfart ferien til Efterskole Cup i Rønde. Torsdag blev der spillet singler, dame- og herredoubler.

Mathilde vandt sin singlepulje, og skulle derefter spille semifinale mod en spiller fra Herning, hvor det desværre blev til et nederlag i tre sæt. Mathilde vandt sit 1. sæt med 29-27, hvilket måske kostede så mange kræfter, at det kneb lidt i 2. og 3. sæt. Der var dog så mange deltagere, at semifinalen udløste en pokal for tredjepladsen.
I herredouble vandt Nikolaj, sammen med Kasper Freirup fra Viby, pulje 1. De vandt tre kampe ud af tre mulige, bl.a. over det topseedede par, og det gave direkte adgang til finalen. Finalen endte dog med et nederlag på 27-25 og 21-14.

Nikolaj og makker fik en flot pokal for andenpladsen i i herredouble. Drengene var meget tilfredse med præstationerne, idet de aldrig har spillet sammen før. De kendte slet ikke hinanden overhovedet.
Efter en god nats søvn på Efterskolen var de to spillere klar til at optræde sammen i mixdouble.

De startede lidt nervøst i første kamp, men efter ca. halvvejs i første sæt trak de fra modstanderne. De vandt i to sæt. I kamp nummer to blev første sæt vundet, men herefter gik det ned ad bakke. Tredje sæt endte med, at de to dygtige modstandere stort set kun spillede halvbane på Skagens side, og det viste sig stort set at være umuligt at slippe ud af det pres. 

26-03-2017:
U13D- og U15D-holdet fik Sølv ved de Nordjyske Mesterskaber.
U13D og U15D har søndag, spillet Nordjysk Mesterskab for hold.
U13D vandt semifinalen 5-1 over Hadsund og mødte Skalborg i finalen. Det var 6 meget lige kampe med rigtig flot spil fra begge hold. Med resultatet 3-3 skulle der spilles Golden Set, hvilket blev til en ren gyser. Holdene var fuldstændig lige det meste af vejen. Desværre tabte Skagen-holdet 21-17. Historien var desværre også den sammen for U15D-holdet, der også måtte se sig besejret i finalen.Det var en dag fyldt med rigtigt godt spil, kampånd men til sidst lidt skuffelse. Da skuffelsen havde lagt sig, var det trods alt stolthed over 2 gange Sølv ved de Nordjyske Mesterskaber.
Nu venter DM! 


25-03-2017:
Sølv og Bronze til Nikolaj Blunck. 
Nikolaj Blunck har været en tur til U15M stævne i Fredericia.
Dagen inden mødte Nikolaj op til deltagelse i Horsens Badmintonklubs fredagstræning. God måde at gøre klar til stævne på.
Nikolaj fik sølv i herredouble sammen med makker Asbjørn fra Horsens.
Inden da var der vundet 2 ud af 3 kampe i single, og i mix nåede han semifinalen sammen med Sofie fra Kolding.

 
12-03-2017:
U13D-holdet skal til DM. 
Christian Skipper, Alexander Skipper, Lærke Yder, Natasja H. Christiansen samt Rune Justesen (ikke på billedet) har spillet sig til DM for hold!

05-03-2017:
Guld og Sølv til spillere fra Skagen Badmintonklub. 
I weekenden har Nicklas Terpet sammen med sin makker Maja Toft Høm fra Bindslev-Tversted vundet Guld og Tobias Skjervedal sammen med sin makker Laura Kjær fra Hjørring vundet Sølv i mixdouble ved et U15A-stævne i GUG.

 

22-02-2017:
Hjemmekampe i weekenden. 
Kom i Hallen på Søndag og støt seniorholdene!
På seniorsiden byder den kommende weekend på flere spændende holdkampe på hjemmebane. 3. division spiller opryknings-spil til 2. division mod topholdet Aabenraa søndag den 26. februar kl. 1500. Serie 1 spiller opryknings-spil til Jyllandsserien mod Aalborg Student søndag kl. 1100. Det andet serie 1 hold spiller samtidigt om nedrykning til serie 2.
Kom i hallen og støt de lokale spillere.

 
19-02-2017:
Mange medaljer til spillere fra Skagen Badmintonklub. 
Ved U13C-stævne i Tylstrup vandt Karl-Emil Broberg Guld i herredouble sammen med Tue Riise Andersen fra Øster Hurup.
Ved U15-stævne i Bindslev blev det også til masser af Guld, Sølv og Bronze til vores ungdomsspillere.
I U15M blev det til Guld til Mathilde Larsen sammen med Miriam Højriis fra Silkeborg, de vinder i en meget spændende tre-sætter over klubkammeraterne Line Falk Andreasen og Mathilde Menne Desmareth. 
I U15A vandt Tobias Lundholm Skjervedal Guld i herresingle, efter at have kæmpet sig gennem fire singler og vundet alle kampe.
I U15A vandt Nicklas Terpet Guld i mixdouble sammen med Maja Toft Høm fra Bindslev-Tversted. De blev puljevinder og slog undervejs Tobias Lundholm Skjervedal og Laura Kjær, som fik en 3. plads.
Nicklas Terpet og Tobias Lundholm Skjervedal stillede op i U17/19B i herredouble og fik tilkæmpet sig en meget flot 2. plads.
I U15B vandt Natasja Hartvig Christiansen en flot 2. plads i mixdouble sammen med Frederik Koldsgaard fra Fjerritslev. 
Pga. få tilmeldingerne bliver U15 B, C og D rækken slået sammen i B-rækken. Her fik Caroline Sørensen en flot 2. plads mens Lærke Yder, der normalt spiller i D-rækken, klarede sig rigtig flot og fik en 3. plads i B-rækken.

12-02-2017:
Regn af medaljer til spillere fra Skagen Badmintonklub. 
I U13C vandt Valdemar Mogensen Bronze i herresingle og Sølv i herredouble.
Ved U15B-stævne i Hjørring vandt Natasja Hartvig Christiansen Sølv i damedouble. I Hinnerup var der ligeledes U15B-stævne. Her vandt Caroline Sørensen både Guld i damesingle og Guld i damedouble.
Ved U15A-stævne i Brønderslev vandt Nicklas Terpet Guld i mixdouble sammen med Pernille Blok fra Vodskov. De vandt over Tobias Lundholm Skjervedal og makkeren Laura Kjær fra Hjørring i en spændende og tæt finalekamp i tre sæt. Sammen vandt Nicklas og Tobias Bronze i herredouble. Tobias blev desuden puljevinder i herresingle, og endte med en flot Bronzemedalje. Mathias Fjølner vandt Bronze i herredouble sammen med Malte Friis fra Frederikshavn. 
I U15M blev det til flotte placeringer til vores debutanter. Mathilde Larsen vandt Sølv i damedouble og Bronze i damesingle. Nikolaj Blunck og Line Falk Andreasen vandt Sølv i mixdouble. Her blev det til Bronze til Mathilde Menne Desmareth og Daniel Grøn Andersen fra abc Aalborg.
 

05-02-2017:
Flere Kommunemesterskaber til Skagen Badmintonklub. 
Ved kommunemesterskaberne blev det til flere mesterskaber for U13-spillerne i Skagen Badmintonklub:
I U13D deltog Malou Frank for første gang til et stævne og vandt Guld i damesingle og blev dermed kommunemester.  Johannes Ravn og Andreas Hermansen vandt Guld i herredouble sammen og Johannes vandt desuden Bronze i herresingle. 
I U13C vandt Noah Andersen Guld i herresingle og Karl-Emil Broberg tog Sølvet. Sammen vandt de to Guld i herredouble. 
I U13B vandt Sara Cloos Larsen Guld i damesingle og Sara og Noah vandt sølv i mixdouble.
Tillykke til alle kommunemestrene!

29-12-2016:
Masser af medaljer til Skagen ved St. Restrups Julestævne. 
Tekst fra de "udsendte" forældre:
Nikolaj Blunck tog et megahop på ranglisten til stævnet i St. Restrup ved Aalborg. I U15A blev det til:
1. plads i mixdouble til Nikolaj Blunck sammen med klubkammeraten Mathilde Larsen. Mathilde vandt også guld i damesingle.
1. plads i herredouble til Nikolaj sammen med makkeren og vennen Noah Ludvigsen fra Vejle, og Nikolaj fik en 2. plads i single efter sejr i puljen samt semifinalen.
Det blev til en 3. plads i herredouble til Tobias Lundholm Skjervedal og Nicklas Terpet, Tobias fik også en 3. plads i mixdouble sammen med makkeren Laura Kjær fra Hjørring.
U15 spillerne var først færdige kl. 21, og det blev til en hyggelig fælles afslutning for spillere og deres forældre. Og stor tak til trænerne Jan og Caroline for at komme og coache i løbet af dagen.
I U13 D blev det til en flot flot 3. plads til Andreas Diget Hermansen. Dejlig afslutning på juleferien. / Per Skjervedal
 

Her er nyt fra U15A i St. Restrup:
Hele Skagen Badmintonklub´s team i U15A var til julestævne i St. Restrup. Der var en samling af 14 herrespillere fra Nordjylland, Sydjylland og København og 7 damespillere fra Nordjylland. Rigtig fint stævne.
Fra Skagen stillede trænerteamet Caroline og Jan op, for at se hvor langt de enkelte spillere er nået i de forskellige discipliner. Stor respekt fra andre klubber, da det kun er de seriøse der stiller op med trænere. Og endda med trænertøsen fra Italien.
I U15 A herresingle blev Nikolaj nummer 2, og Tobias nummer 5. Nicklas nummer 9 og Mathias nummer 13. Mathias fik tidligt under stævnet en ankelskade, og måtte fortsætte for nedsat kraft. Men Mathias fuldførte stævnet.
I damesingle vandt Mathilde alle kampe, og sluttede selvfølgelig på toppen af podiet som nr. 1. Mixmakkerne Laura og Maja fra Hjørring og Bindslev blev hhv. nr. 3 og 7.
I herredouble gjorde Nikolaj og hans faste makker, Noah fra Vejle, rent bord. Vandt alle ”vind eller forsvind” kampe og endte øverst på podiet som nummer 1. Tobias og Nicklas spillede rigtig flot og hårdt, og blev nummer 3. Mathias blev nummer 5, sammen med en makker fra Sejlflod,
Formiddag og eftermiddag spilledes kampene i mixdouble. Her var Skagen repræsenteret med et rent klubpar, nemlig Nikolaj og Mathilde. Parret gik hele vejen gennem kvartfinale, semifinale, og vandt finalen mod Emma og Crelle fra Triton og St. Restrup. Tobias og Laura blev nummer 3, og Nicklas og Maja blev nummer 5. Det er nogle makkerpar med fremtid i.
Hele kammeratskabspuljen fortsatte efter stævnet til en sen middag i Aalborg /Klaus Blunck.
 

18-12-2016:
Guld, Sølv og Bronze i weekenden:
Til weekendens stævne på Stidsholt Efterskole blev det til både Guld, Sølv og Bronze til spillere fra Skagen Badmintonklub. 
I U15 A tog Skagen alle medaljerne hjem i mixdouble. Det blev til Guld til Nikolaj Blunck med makkeren Pernille Blok fra Vodskov, og Sølv til Nicklas Terpet med makkeren Maja Høm fra Bindslev/Tversted og Bronze til Tobias Lundholm Skjervedal med makkeren Laura Kjær fra Hjørring. 
I herredouble blev det til Sølv til Nicklas og Tobias (billede), som måtte se guldet gå til et stærkt par fra Norge. 
Nikolaj stillede i herredouble op i U17B sammen med Asmus Høj Nielsen fra Skalborg og det blev til en flot sølvmedalje.


03-12-2016:
Guld/mange medaljer ved kredsmesterskaberne:
Ved weekendens Vestmesterskaber i Brønderslev var der igen mange medaljer til spillere fra Skagen Badmintonklub:
I U15A blev det i herredouble til både Guld, Sølv og Bronze til Skagen.
Nikolaj Blunck vandt Guld sammen med makkeren Noah Ludvigsen fra Vejle. Tobias Lundholm Skjervedal og Nicklas Terpet fik Sølv, mens det blev til en tredjeplads til klubkammeraten Mathias Fjølner.
Nikolaj vandt sammen med mixmakkeren Pernille Blok fra Vodskov også Guld i mixdouble. 
Mathilde Larsen vandt Guld i damesingle og Sølv i damedouble sammen med makkeren Pernille Blok, Vodskov.
I U15B var der også medaljer til spillerne, da Nicklas Terpet vandt Sølv i herresingle.  
Efter en to-årlig pause, var Sofie Thomsen tilbage på badmintonbanen, og stillede op i U13A, men endte i pulje med U15B spillere, og hun klarede sig fantastisk flot.30-11-2016:
Hyggeligt juleklip med masser af børn og voksne:
Traditionen tro var der juleklip i badmintonhallen. Der blev laver masser af julepynt og guirlander i lange baner. Juletræet blev pyntet efter alle tænkelige og utænkelige regler.
Med julemusik og æbleskiver blev det en rigtig hyggelig dag. Tak til alle deltagere.

27-11-2016:
VILDT mange medaljer i weekenden:
I weekenden har U13-spillere været i Bindslev til turnering. Det blev til følgende:
Guld i single til Noah B. Andersen og Sølv til Nikolaj Ravn
Guld i herredouble til Noah B. Andersen med Lukas Kristensen fra Skalborg
Guld til Noah B. Andersen og Sara C. Larsen i Mix double
I U15 var Skagen Badmintonklubs ungdomsspillere også med helt fremme ved stævne i Bindslev-Tversted. Det blev til masser af 1. og 2. pladser.
I U15A blev det til guld i single for Tobias Lundholm Skjervedal, og Tobias vandt også guld i double med makkeren Mathias Fjølner. Mathias vandt sølv i single. 
U15A var også med på damesiden, da Mathilde Larsen vandt guld i single og sølv i double.
I U15B blev det til guld i double og sølv i single til Caroline Sørensen. 
Super godt gået af dem alle sammen🏸🏸 


25-11-2016:
Køb dit nye RSL-udstyr på SBK's shop:
Du kan nu købe RSL-udstyr til rigtigt gode priser på vores egen Internet-shop (under RSL).
Udstyret leveres samlet til klubben, men pakket til den enkelte. Forsendelserne samles og leveres til de tider, der er angivet på siden (se billederne herunder).
Går på hjemmesiden www.rsl.dk og vælg CLUB-IN-SHOP (Brugernavn: skagen, Adgangskode: skagen) og køb det du har brug for.20-11-2016:
HUSK tilmelding til Diplomstævne - Badminton på Toppen:13-11-2016:
Fantastisk mange flotte resultater i weekenden:
I U13 var der flere spillere fra Skagen Badmintonklub med helt fremme ved weekendens stævne i Gug.
I U13C vandt Sara Cloos Larsen guld i damesingle. Sammen med Noah Andersen vandt Sara desuden sølv i mix.
I U13D vandt Karl-Emil Broberg guld i single, mens det blev til bronze til Noah Andersen. I double blev det til guld for Nicolaj Ravn og Karl-Emil Broberg.
Der var U15-stævne i Tylstrup. I U15A blev det til guld for Nikolaj Blunck i mix sammen med sin makker Pernille Blok (Vodskov). Nikolaj vandt også guld i double sammen med Kristian Ryberg (Viborg). 
I U15B  fik Nicklas Terpet bronze i single, og sølv i mix sammen med Stine Lennert (Tylstrup).
I seniorrækken var der traditionen tro stort stævne i Grindsted. I A-rækken var der succes for Nicky Bach og Kristoffer Weesgaard. Sammen vandt de guld i doublen og Nicky vandt desuden guld i single.
I B-rækken fik Mikkel Sonnesen bronze i single og sammen med Frederik Ledet Andersen også bronze i double.

 

01-11-2016:
Fantastisk arrangement med Kamilla Juhl og Christinna Pedersen.
Se billeder fra et fantastisk arrangement i Skagen Badmintonklub i samarbejde med Sparkassen Vendsyssel. Ca. 85 børn og rigtigt mange forældre var mødt op til et super arrangement med Kamilla Juhl og Christinna Pedersen. Der var vild fælles-opvarmning og derefter spil på alle banerne. Alle børn fik mulighed for at spille med Kamilla og Christinna. Derefter var der autografskrivning og foredrag om OL-oplevelserne mens sølv-medaljerne gik rundt. Den gode dag blev afsluttet med mad i Sportskantinen.30-10-2016:
3 sejre og et enkelt nederlag til seniorholdene i weekenden.
3. division var i Favrskov, hvor det blev til en sikker 12-1 sejr. Derved ligger 3. division stadig på en 1. plads i puljen.
Jyllandsserien var i Svendstrup, hvor det også blev til en 12-1 sejr. Jyllandsserien ligger nu på 3. pladsen, men kun 1 point efter førstepladsen.
Serie 1, VEB 4 vandt uden kamp mod Jerslev og ligger nu på 1. pladsen i puljen, hvor det ikke lykkedes VEB 5 at vinde. Det blev til et 2-9 nederlag til Vrå, så de nu ligger på 7. pladsen.

21-10-2016:
Alle er velkommen til arrangement med Kamilla Juhl og Christinna Pedersen tirsdag den 1. november.
Skagen Badmintonklub indbyder alle i Skagen til et spændende arrangement, tirsdag den 1. November i Badmintonhallen, vi starter med lidt sjov i hallen, hvorefter der er foredrag med Kamilla og Christinna, herefter vil der være mulighed for autografer og der serveres lidt til ganen. Se indbydelsen her.


09-10-2016:
Gode resultater i weekenden.
Der var fuldt program i seniorholdkampene i denne weekend. Det blev til både sejre og nederlag for Vendsyssel, hvor Skagen Badmintonklub er en del af.
I topstriden vandt 3. division en meget svær kamp mod Triton med 7-6 og med de velfortjente 2 point indtages 1. pladsen i puljen.
Jyllandsserien tabte deres topkamp mod Vesthimmerland med 9-4 og indtager dermed 2. pladsen i puljen.
I Serie 1 har Vendsyssel to hold i samme pulje. Her vandt Vendsyssel 4 med 8-3 over Vrå, så de ligger på en 2. plads. Vendsyssel 5 tabte 7-4 til Aabybro og indtager en 7. plads i puljen. Næste hjemmekampe i Skagen er lørdag den 29. oktober for de to serie 1 hold, lørdag den 19. november for Jyllandsserien og den 10. december for 3. division.
Der var også gode nyheder for nogle af ungdomsspillerne. Caroline Sørensen og Nicklas Terpet (U15B) var til stævne i Tilst, hvor det blev til Sølv for Caroline i single. Sammen fik de en 3. plads i Mix, og Nicklas fik ligeledes en 3. plads i double sammen med Christian Møller, Stautrup.
 

02-10-2016:
Første Guld efter sæsonstart til Nicklas Terpet.
Søndag kom sæsonens første Guld-medalje i hus. Det var Nicklas Terpet, der var til stævne i Gistrup. Nicklas kæmpede sig gennem puljen og videre til tops i U15B herresingle, hvor han endte med guld.

30-09-2016:
Skoleturnering i samarbejde med Nordjyske Bank.
Fredag afviklede Skagen Badmintonklub skoleturnering i badminton for alle 3. - 6. klasser fra Ålbæk skole, og skolerne i Skagen. Der var 60 glade børn i hallen, der kæmpede om sejrene på tid. 
Der var deltagere fra Ålbæk skole, Skagenskolen og Brovandeskolen. Der var en flot præmie til den skoleklasse med flest deltagere, og det blev Brovandeskolens 6. klasse, som vandt en tur i Bowlinghallen inkl. mad og drikke.
Arrangementet var et samarbejde mellem Skagen Badmintonklub og Nordjyske Bank. De fremmødte forældre havde også mulighed for at vinde, idet der var konkurrence om en fin Citroen C1. Der var 1. og 2. præmier, samt mange "spurt-præmier", der blev uddelt i løbet af dagen for de særligt sjove, gode eller lign. præstationer.  Rema1000 havde sørget for frugt og grønt til alle deltagerne.
Alt i alt en fantastisk sjov og dejlig dag.

19-09-2016:
Hjemmekampe i weekenden - kom og støt.
Serie 1, Jyllandsserien og 3. division spiller hjemme på lørdag - kom op i hallen og støt spillerne. Se kamp-annoncen her.
 

27-08-2016:
OL-sølvvinderne Kamilla Juhl og Christinna Pedersen hædret i Skagen.
Rigtigt mange var mødt op på Fiskerestauranten for at hylde de nykårede OL sølv-vindere, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. De viste med stolthed deres flotte medaljer frem.
Jakob Juhl havde lavet et fantastisk arrangement og bød velkommen. Efter borgmesteren var det Skagen Badmintonklubs Bent Ledet, der holdt en tale for de to badmintonstjerner.
Kamilla og Christinna var derefter med til, at gøre det til en rigtig god dag for alle de fremmødte Selfie-jægere. Der var tid til at alle kunne få taget billede og få autograf!
 23-08-2016:
Standerhejsning igen i solskin og med efterfølgende pølser i Sportskantinen.
Så er den nye og forhåbentlige spændende badmintonsæson startet. Traditionen tro med standerhejsning i et fantastiske vejr. Efter en lille velkomst fra formanden, var der lidt godt til ganen i Sportskantinen.
Tak for et fantastisk fremmøde! Og der skal fra alle de frivillige i klubben lyde en stor velkomst til alle "gamle" og kommende medlemmer./Kenneth
 

20-08-2016:
Skagen Badmitnonklub har fået ny hovedsponsor - Nordjyske Bank.
Sponsorudvalget bestående af primært Margit Dyhr og Gitte Juhl har kæmpet hele sommeren med at skaffe sponsorer til klubben. Tak for et fantastisk stykke arbejde!
Det er med stor glæde at klubben kan præsentere Nordjyske Bank som ny hovedsponsor. Nordjyske afløser SparNord, der gennem længere tid har været klubben hovedsponsor. Klubben vil gerne hermed takke SparNord for det rigtigt godt samarbejde som hovedsponsor. SparNord fortsætter som sponsor i klubben. Hele sponsorliste kan ses under sponsorer 2016-2018/Kenneth
 

18-08-2016:
TILLYKKE med OL-sølv til Kamilla Juhl og Christinna Pedersen.
Stort tillykke til Kamilla og Christinna med deres flotte OL-sølv. Efter en uforglemmelig spændende OL-finale i dameduble lykkedes det pigerne med rødder i det Nordjyske at VINDE OL-sølv - FLOT og velfortjent!

15-08-2016:
Velkommen til den nye sæson! - Husk standerhejsning tirsdag den 23. august kl 1800.
Så er badmintonsæsonen ved at starte. Alle bydes velkommen til en ny og spændende sæson.
Der afholdes standerhejsning tirsdag den 23. august kl. 1800 med information og lidt godt.
Til holdspillere kan det nævnes, at vi skal have nyt klubtøj og at der kan forventes tøjprøvning. Klubben stille igen tøj til rådighed for alle de spillere, der deltager i holdturnerne. Alle trænere og ledere vil ligeledes få en træningsjakke og evt. T-shirt.
Klubtøjet skal bruges til holdkampe og arrangementer i klubregi, men kan også bruge i dagligdagens træning og stævner.
Velkommen!/Kenneth
 

03-05-2016:
USU-afslutning med præmier og pølser
Så er badmintonsæsonen ved at klinge ud. Det har været en fantastisk sæson med mange arrangementer og medaljer til Skagen Badmintonklub.
Ungdomsudvalget har haft afslutning, hvor der traditionen tro blev uddelt den store fighterpokal til den hold spiller, der har klaret sig bedst. 
Dette blev Asbjørn Christer Jensen, som har vundet alle sine holdkampe i to sæt - stort tillykke.
Der var desuden følgende præmier:
Sara Cloos Larsen blev præmieret for årets superpræstation, da hun til sit første stævne gjorde rent bord, og hev guldmedaljer hjem i single, mix og double.
Caroline Sørensen blev årets spiller, da hun som enkelt-præstation er den spiller, der i år har vundet flest guldmedaljer.
Mathilde Menne Desmereth blev årets højdespringer, hun er "sprunget" fra U13A til U13E, en virkelig flot præstation.
Sidste års ungdomsfighter Tobias Lundholm Skjervedal, fik en lille pokal til evigt minde.
Der var ligeså traditionelt pølser til alle spillerne, hvorefter især de yngste lige skulle spille lidt.
 

28-04-2016:
Ved generalforsamlingen blev der valgt 3 nye ind i USU og 1 ny i bestyrelsen.
Det var med stor glæde, at der på klubbens generalforsamling kunne bydes velkommen til 4 nye frivillige:
Stor velkomst til de ny medlemmer af USU:
- Kirsten Cloos Larsen
- Valli Christiansen
- Thomas Ravn
Og til bestyrelsen:
- Gitte Rytter Juhl 


24-04-2016:
Rune Dyhr Thomsen har spillet 600 kampe for Skagen (+VEB)
Ved sidste holdkamprunde blev Rune Dyhr hædret for at have spillet svimlende 600 kampe for Skagen (+VEB). Imponerende Flot!

 
24-04-2016:
2 gange Guld og oprykning til U13A for Caroline Sørensen.
Ved et U13B-stævne i GUG i weekenden, blev det igen til Guld for Caroline. Guld i både single og double sammen med Laura Schøn Christensen, Ø. Brønderslev.
Hvis ellers fintællingen bekræfter det, er Caroline nu rykket op i U13A - Tillykke!


 
22-03-2016:
2 gange Guld til Caroline Sørensen.
Det blev til 2 gange Guld til Caroline Sørensen i weekenden.
Ved det store traditionsstævne i Farsø i denne weekend var Caroline flyvende i U13B.
Caroline vandt Guld i single, efter en spændende finalekamp i 3 sæt mod Laura Christensen, Ø Brønderslev. Sammen vandt de så Guld i double.

22-03-2016:
Mathilde rykker op i Eliten.
Det højeste indenfor badminton er Elite-rækken. Det er hvad Danmarks bedste badmintonspillere stræber efter. Skagen Badmintonklub han nu fået endnu en Elite-spiller, nemlig Mathilde Desmareth. Ved Yonex Cup i Thorsager-Rønde i U13M, lykkedes det Mathilde at kæmpe sig til Guld i damedouble sammen med Liv Sumin Lyngdorf Kim fra Aarhus AB. Og for at fuldende det hele, vandt Mathilde også Guld i single. Derved fik Mathilde point nok til at rykke op i Eliterækken, STORT TILLYKKE


17-03-2016:
HUSK tilmelding til 24-timers Badminton.
 

06-03-2016:
Badmintonpiger med slag I.
I weekenden var der igen badmintonstævner rundt omkring i landet.
I Aalborg var Caroline Sørensen taget til U13B-stævne. Her blev det til en flot 2. plads i single, samt en 3. plads i mix sammen med Mads Pedersen, Skalborg.
Mathilde Desmareth var taget til Vejen, hvor der blev afviklet Landsmesterskaber.  I U13M lykkedes det Mathilde at kæmpe sig til en flot 3. plads i single, mod nogle af de bedste i landet.
 

28-02-2016:
3. division vandt men Jyllandsserien tabte.
Ved søndagens hjemmekampe, var der et rigtigt flot fremmøde, der blev vidner til mange spændende kampe.
3. division vandt knusende 13-0 over Horsens og indtager en 2. plads i puljen, men med 2 hårde kampe tilbage mod Silkeborg på udebane og Ringe hjemme den 2. april.
Jyllandsserien har desværre udspillet chancen for oprykning til Danmarksserien efter nederlag på 5-8 til et meget stærkt hold fra Århus Akademisk.
Tak til alle sponsorer! Alle fremmødte, og ikke mindst frivillige tællere og hjælpere.
 

28-02-2016:
GULD-regn til spillere i weekenden.
Ved weekendens badmintonstævner, var spillerne fra Skagen Badmintonklub igen med helt fremme.
I U13D vandt Nikolaj Ravn og Karl-Emil Broberg Guld i double.
Karl-Emil vandt desuden Sølv i herresingle, efter at have tabte finalen. 
Johannes Ravn fik en 3. plads i herresingle, efter 3 vundne kampe tabte han desværre semifinalen.
Natasja Hartvig Christiansen var igen bedst og vandt Guld i single og fik point nok til at rykke op i U13C.
I U13B kom Caroline Sørensen hjem med 2 medaljer. Det blev til både Sølv i single og i double, hvor Caroline spillede sammen med Maria Søndergaard holm, Sæby.
I U15B var der også ædelt metal til spillerne. Nicklas Terpet vandt Guld i Mixdouble sammen med Laura Kjær, Hjørring.
Succesen fortsatte i double, hvor Nicklas sammen med Tobias Lundholm Skjervedal vandt Sølv.
 

21-02-2016:
GULD til Natasja, Rune, Caroline og Nicklas.
Ved weekendens stævner var spillere fra Skagen Badmintonklub igen øverst på podiet.
Ved U13-stævne i Tylstrup, vandt Natasja Christiansen og Rune Justesen Guld i mix i U13B. Natasja vandt desuden Guld i single.
I U13B vandt Caroline Sørensen Guld i double sammen med Maria fra Sæby.
Ved U15B-stævne i Bindslev/Tversted vandt Nicklas Terpet Guld i MIX sammen med sin makker Laura Kjær fra Hjørring.


31-01-2016:
Mathilde Desmareth Jysk/Fynsk Mester i badminton.
Spillere fra Skagen Badmintonklub var denne weekend med til det Jysk/Fynske mesterskab.
I U13M var Mathilde Desmareth helt flyvende. Mathilde vandt Guld i Mix sammen med Anders Woo fra St. Restrup, og kan nu kalde sig Jysk/Fynsk Mester. I double var Mathilde også med helt fremme, idet det blev til Sølv i double sammen med Mathilde Larsen fra Strandby-Elling.

24-01-2016:
Guld til Nicklas Terpet i HD.
Nicklas Terpet har sammen med Magnus Buus Nørgaard fra Aars i herredouble U15B vundet 1.plads ved udtagelsesstævne i sejlflod.
 
 
22-01-2016:
Skagen Badmintonklub og GF76 holder Fastelavn - Kom og vær med.
10-01-2016:
Metal til Mikkel Sonnesen, Kasper Ottesen, Frederik Ledet og Kristoffer Weesgaard.
Igen har spillere fra Skagen Badmintonklub været på medaljejagt rundt i landet. Denne gang er det nogle af ung-seniorerne, der har brugt weekenden i Randers til at spille lidt fjer.
Også denne gang var spillerne med helt oppe, hvor medaljerne uddeles.
I Sen-C var Frederik Ledet Andersen på podiet 2 gange. I double blev det til Sølv sammen med Niklas Christensen, Frederikshavn og i single blev det til Bronze.
I Sen-B var der 2 spillere med fra Skagen. Mikkel Sonnesen og Kasper Ottesen. Sammen fik de Bronze i double. I det hele taget var Mikkel helt flyvende, idet han desuden vandt Guld i både single og mix, her sammen med Ditte Munk Overgaard, Frederikshavn. 
I Sen-A var Kristoffer Weesgaard med. Her blev det igen Guld til Skagen, idet Kristoffer vandt doublen med sin makker Nicky Bach, Randers. Sammen med Emilie Aalestrup, Aalborg Triton, blev det desuden til Sølv i mix, hvor vejen til finalen bød på en semifinale mod storesøsteren Kristina Weesgaard og Nicky Bach.
Spillerne fra Skagen og Frederikshavn træner og spiller normalt sammen på holdet Vendsyssel (VEB), der kan ses spille holdkamp i Skagen. Serie 1 spiller næste gang i Skagen den 16. januar kl. 15. 3. division og Jyllandsserien spiller hjemme den 28. februar fra kl. 1430.
 

03-01-2016:
Juleferie med BadmintonGuld til Sara, Noah og Valdemar.
Juleferien er traditionen tro en meget aktiv tid for spillerne fra Skagen Badmintonklub, denne ingen undtagelse.
Ved et stort stævne i Frejlev ved Aalborg var der stor succes for de unge spillere:
I U13D var der Guld til Skagensspillere i både mix- og herredouble: Sara Cloos Larsen og Noah B. Andersen vandt sammen Guld i mixdouble.
Derudover vandt Valdemar Viderup Mogensen også Guld i herredouble sammen med Emil Torp fra Skalborg BK.
12-12-2015:
Guld til Nicklas Terpet:
Ved weekendens U15B badmintonstævne på Stidsholt Idrætsefterskole var der igen spillere fra Skagen Badmintonklub med helt fremme. Denne gang var det Nicklas Terpet, der sammen med sin makker Laura Kjær fra Hjørring, vandt Guld i mix-double.
 
 
10-12-2015:
USU Juleafslutning for Tirsdags og Torsdagsholdene på torsdag den 17. December

22-11-2015:
Kæmpe medaljehøst ved det første stævne. Sølv til Mathilde.
I weekenden var en flok spillere fra Skagen Badmintonklub til deres første rigtige stævne.
De var til Yonex Cup i Bindslev, hvor U11D og U13D-spillerne kunne prøve noget af det af, de går og øver sig på til træning. Det blev til en super oplevelse og den helt store medaljehøst:
I U13D var Sara Cloos Larsen helt flyvende og vandt Guld i Alt. Guld i damesingle, Guld i double sammen med Nanna Ydegaard og sidst men ikke mindst Guld i Mix sammen med Noah Andersen. I Mix snuppede spillerne fra Skagen Badmintonklub det hele, idet Sølv gik til Nanna og Karl-Emil Broberg og Bronze til Signe McNeal Lauritzen og Tobias Thomsen. 
Valdemar Viderup Mogensen blev puljevinder og endte med Sølv i single og sammen med Karl-Emil blev det til Guld i double.
I double blev det også til Sølv til Natasja Hartvig Christiansen og Lærke Yder.
En helt fantastisk badmintondag i Bindslev.

 
Også de mere garvede spillere var på podiet i weekenden. I U13M vandt Mathilde Menne Desmareth Sølv i Mix ved Silkeborg Yonex Cup.

 
Også denne uge byder på nye spændende badmintonoplevelser. Alle ungdomsspillerne skal til Liga-badminton i Skagen torsdag den 26. november, hvor de inden Liga-kampen skal hygge sig med lidt badminton og spisning. Selve Liga-kampen mod Værløse starter kl. 19 og der er fri adgang. 

22-11-2015:
HUSK kom til Liga-kamp i Skagen torsdag den 26 november mod Værløse!
Kampen starter kl 19, men der er masser af aktivitet for ungdomsspillerne fra kl 17.

12-11-2015:
Så er salget af klubbens Julekalendere i fuld gang - hjælp spillerne!
Skagen Badminton Klubs spillere er i øjeblikket rundt for at at sælge klubbens julekalendere. Vi håber, at alle vil hjælpe spillerne med at få kalenderne solgt. Der er totalt 1200 kalendere, hvor der er 24 gevinster, hver som et gavekort på 200,- ved en af annoncørerne. På forhånd tak til alle, der hjælper med salget og alle annoncørerne.

 
8-11-2015:
Flere Landsdelsmestre i weekenden.
Der har været afholdt Landsdelsmesterskaber i Brønderslev i weekenden, og det blev til guld i U15B i mix-double til Nicklas Terpet sammen med Laura Kjær fra Hjørring. Og der blev kæmpet hårdt for en sølvmedalje til Tobias Lundholm Skjervedal og Nicklas Terpet i U15B i herre-double. Det blev desuden til en flot guldmedalje efter tre sæt i dame-double i U13B til Caroline Sørensen og hendes makker Maria Holm fra Sæby. Så en rigtig god weekend for Skagen Badmintonklubs ungdom og de nye Landsdelsmestre. /Catrine

 
7-11-2015:
Stemningsbillede fra seniorstævne mv. i Grindsted.
8 af klubbens bedste seniorer er i denne weekend til stævne i Grindsted. Det er ikke alle som er videre til i morgen. Men hyggen samt opbakningen har været helt i top denne lørdag 👌./Mikkel
 
 
1-11-2015:
Guld, Sølv og Bronze til Caroline Sørensen.
Ved U13B-stævne i Skalborg i weekenden, blev det til metal i alle farver til Caroline Sørensen fra Skagen Badmintonklub.
Det blev til Guld i mix sammen med Nikolaj Blunck, Sæby. Det blev til Sølv i double sammen med Laura Christensen, Brønderslev og sidst men ikke mindst Bronze i single. En glad badmintonspiller kunne vende hjem med sin store medaljehøst.

18-10-2015:
Medaljer til Mads og Kristoffer ved Danmark Open - Oprykning til U15 Elite for Mads.
Yonex Denmark Open i Odense, der foregår i uge 42, er den største badmintonturnering på dansk grund. Alle verdensstjerne er på plads for at vinde den eftertragtede Super Series Premier-turnering.
Sideløbende er der en ungdomsturnering (Yonex Denmark Junior), hvor alle danske og en del udenlandske ungdomsspiller kæmper om medaljer, og samtidigt kan se alle verdensstjerne på tæt hold.
Skagen Badmintonklub var her med helt fremme i kampen om det ædle metal. 
I U15M vandt Mads Falk Andreasen Sølv i herredouble sammen med Mathias Pedersen, Ålborg Abc. Mads rykker derved op i den bedste række - U15 Elite. TILLYKKE!
 
I U19 Elite var der succes for Kristoffer Weesgaard. Det blev til Sølv i herredouble sammen med Oliver Lee Nowak, Aarhus AB. Desuden blev det til Bronze i single, idet Kristoffer tabte semifinalen til den senere vinder.

11-10-2015:
Guld, Sølv og Bronze til Mads i U15M.
I U15M til Kronjylland Open i Randers vandt Mads Falk Andreasen Guld i Mix sammen med Maja Bundgaard, Viby Badminton og Sølv i herredouble med Mathias fra Ålborg ABC og bronze i single./Martin - FLOT
 

10-10-2015:
Guld og oprykning til Asbjørn i U15B.
I U15B spillede Asbjørn Christer Jensen i Vrå og vandt Guld i Mix sammen med Kira Christensen fra Skalborg SK. Asbjørn er derfor nu rykket op i B-rækken./Rita TILLYKKE!
 

27-09-2015:
Sølv og bronze til Tobias og Nicklas i U15B.
I U15B, var Tobias Lundholm Skjervedal og Nicklas Terpet til stævne i Tylstrup. Her vandt de en flot sølvmedalje i herredouble, deres første medalje i U15B. I herresingle opnåede de en delt tredjeplads. Så en rigtig god start på sæsonen./Catrine
 

25-09-2015:
Rasmus Klump skole-badminton en succes.
Fredag var der ca. 60 friske 0. til 3.-klasser fra Skagensskolen og Brovandeskolen samlet i badmintonhallen, hvor de sammen med Rasmus Klump legede og spillede i en badminton- skoleturnering. 
Med hjælp fra Nordjyske Bank og en flok frivillige fra Skagen Badmintonklub, var der mulighed for, at de yngste skoleelever kunne prøve kræfter med badminton. Rasmus Klump var mødt op for at vise de yngste, hvordan det skulle gøres.
 
Under arrangementet var der sponsoreret frugt fra Meny, Skagen som blev nydt gennem hele forløbet.
De elever, der lavede noget ekstraordinært godt, fjollet eller vildt fik desuden en "spurt"-præmie og den klasse (fra Brovandeskolen) der havde flest tilmeldte, fik overrakt en Rasmus Klump sparebøsse til klassen, hvor Skagen Badmintonklub havde startet opsparingen.
TAK til alle frivillige hjælpere - Godt gået!
 

10-09-2015:
FANTASTISK CYKELLØB - TAK til alle deltagere.
Igen lykkedes det for Skagen Badmintonklub at afholde et cykelløb, der dels skaffede penge til klubben og ikke mindst var en rigtig god oplevelse for alle deltagere. Dette især pga den fantastiske indsats fra alle spillere, forældre og frivillige, der havde støvsuget byen for sponsorpenge og gaver. Så en kæmpe tak til alle dem, og især sponsorer i form af firmaer, butikker, forældre og bedsteforældre. Her kommer i første omgang lidt stemningsbilleder, og når det sidste er gjort op også en liste over vinderne - TAK TIL ALLE!
 

06-09-2015:
Mads Falk Andreasen vandt Guld.
Ved U15M-stævne i Varde vandt Mads og makker Lasse Brunse, Ålborg Triton guld i herredouble./Martin


06-09-2015:

3. Div vandt 12-1 over Brønderslev og Dorte Ledet fik Fighterpokalen.
I forbndelse med 3. divisions hjemmekamp, var der overrækkelse af fighterpokalen for sæsonen 14-15. Den gik velfortjent til Dorte Ledet. Pokalen gives til den spiller, der har vundet flest kampe i holdturneringen efter følgende regler: 3 point for at vinde i 2 sæt, 2 point for at vinde i 3. sæt og 1 point for at tabe i 3 sæt.

Dorte startede også denne sæson med at score point til denne sæsons pokal ved at vinde begge kampe. Det var der dog flere spillere, der gjorde, da 3. division vandt hele 12-1 over Brønderslev. En god kombination af lokale og 4 nye spillere fra England og Norge gjorde, at 3. division fik den perfekte start på holdturneringen. Næste hjemmekamp (i Frederikshavn) er den 24. oktober mod Viby J.
Her er nogle stemningsbilleder fra holdkampen.


04-09-2015:

Frønse Cup igen en succes.
Fredag var der 66 friske 4., 5. og 6.-klasser fra Skagensskolen og Brovandeskolen samlet i badmintonhallen, hvor de dystede mod hinanden til den tilbagevendende skoleturnering.
 
Efter 4 hæsblæsende timer, hvor der blev kæmpet, hujet og til sidst fundet vindere fra alle årgangene, kunne Spar Nord, der var sponsor, overrække præmierne.
Puljen for 4.-klasse blev 1. pladsen vundet af Andreas og Niklas fra Brovandeskolen, og 2. pladsen gik til Thilde og Mads også fra Brovandeskolen. 
I puljen for 5-klasse var det igen Brovandeskolen, der løb med både 1. pladsen til Noah og Valdemar og 2. pladsen til Gustav og Johannes.
I puljen for 6-klasse stod 6X fra Skagensskolen stærkest, da 1. pladsen blev vundet af Julie og Silja og 2. pladsen gik til Aske og Andreas også fra 6X Skagensskolen.
Under arrangementet var der sponsoreret frugt fra Meny, Skagen som blev nydt gennem hele stævnet.
For de klasser, der havde flest deltagere, var der også en præmie. 
Her fik 5. klasse fra Brovandeskolen og 6X fra Skagenskolen overrakt en Frønse med diplom.

Mange tak for stor deltagelse og en stor tak til alle hjælpere.
Allerede den 25. september vil der igen være skoleturnering nemlig Rasmus Klump Miniton for 0-3 klasse skolerne i Skagen og Aalbæk.

30-08-2015:
Oprykning til U13M og blomster til Mathilde.
I forbindelse med præsentation af VEB Liga-spillerne i Skagen, var der blomster til Mathilde Menne Desmareth for oprykning til  U13M - Stort tillykke.
Liga-spillerne var samlet i Skagen forud før de første Liga-kampe på tirsdag kl. 1900 i Arena Nord mod Solrød og torsdag ude mod Odense. To meget vigtige kampe, der vil vise om VEB's nye spændende trup kan spille med i toppen af ligaen.
3. division spiller sin første hjemmekamp søndag den 6. september i Skagen.
 


TV var på pletten ved VEB-spillernes samling i Skagen
 

26-08-2015:
KOM OG MØD VEB-SPILLERNE PÅ SØNDAG (30 august).
VEB spiller sin første Liga-kamp på tirsdag den 1. september - Kom og mød dem på søndag i hallen fra kl. 15 til ca 17. Se opslaget her eller i hallen.
 

23-08-2015:
Super start for Mads - Guld og Sølv.
Mads er startet sæsonen flot i U15M med 2. plads sidste uge i Viby og 1. plads i Rønde i weekenden. Med makker Lasse Brunse, Ålborg Triton. /Martin

 
18-08-2015:
VELKOMMEN til en ny sæson - Standerhejsning.
Så er en ny spændende badmintonsæson startet. Traditionen tro med standerhejsning i et fantastiske vejr. Efter en lille velkomst fra formanden, var der lidt godt til ganen i Sportskantinen.
Der skal fra alle de frivillige i klubben lyde en stor velkomst til alle "gamle" og kommende medlemmer. 
Især børn der kunne tænke sig at prøve at spille badminton kan glæde sig. Igen i år vil der afholdes skoleturnering. 4. til 6. klasserne skal holde sig klar til Frønse Cup den 4. september og der vil være Rasmusklump Miniton den 25. september for 0. til 3. klasse.
(Flere billeder er på vej)
 

12-05-2015:
Hæder til Nicklas, Tobias, Line, Kristoffer og Jan R.
I forbindelse med sæsonafslutningen i Skagen Badmintonklub, var der velfortjent hæder til nogle af spillerne.
Set fra venstre på billedet, blev følgende spillere hædret:
Nicklas Terpet for en super sæson med mange medaljer og en rigtig god udvikling.
Tobias Lundholm Nielsen fik Fighterpokalen for fantastiske resultater i holdturneringen og en super god sæson med vildt mange medaljer.
Line Falk Andreasen for en rigtig god udvikling, der har resulteret i oprykning til det højeste niveau - Elite.
Kristoffer Weesgaard for at blive klubbens første Danmarksmester i rigtigt mange år. Kristoffer blev Danmarksmester i Mix i U17-Elite.
Desuden var der blomster til Jan R. Jensen for et stort og altid engageret arbejde for klubben og alle spillerne.
Jan R. der også er formand for VEB (Skagen og Frederikshavn Badmintonklubs overbygning) lykønskede spillerne og overrakte en Guldketcher til Kristoffer fra klubbens udstyrssponsor RSL med håb om at Kristoffer kunne blive VEB's næste ligaspiller af egen avl.
Skagen Badmintonklub vil gerne takke alle spillere, trænere, ledere og ikke mindst sponsorer for denne sæson og glæder sig til at byde velkommen til næste sæson den 17. august.

03-05-2015:
Kristoffer Weesgaard Danmarksmester i mix.
Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere (Elite) var samlet i Vejen for at kæmpe om Danmarksmesterskaberne.
Fredag startede med indledende kampe frem til lørdagens kvartfinaler og efterfølgende Galla. Søndag var der semifinaler og finaler.
I U17-Elite var Kristoffer Weesgaard fra Skagen Badmintonklub med helt fremme i mix-double. Efter flere spændende kampe blev det til sejr og et Danmarksmesterskab i mix-double sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen, Værløse.
I finalen blev det til 22-20, 21-19 over Mathias Bjerring, Højbjerg og Cecilie Finne-Ipsen, Værløse.
En meget stolt og træt Kristoffer kunne søndag aften vende hjem til Skagen med Guldmedaljen om halsen.
03-05-2015:
Medaljer til Tobias og Nicklas ved stævne i JArl Arden.
Ved stævne i Jarl Arden blev det til ædelt metal for Tobias Lundholm Nielsen og Nicklas Terpet.
I U13A blev det til en sølvmedalje til Tobias i herredouble sammen med makkeren Gustav Villefrance fra Gug.
I U13B blev det til Guld til Nicklas i herredouble sammen med hans makker Nikolaj Blunck fra Sæby.
 
 

19-04-2015:
Mads Falk vinder Bronze ved DMu og Nicklas vinder 2 x Guld i Vrå.
I U13B-stævne i Vrå vandt Nicklas Terpet Guld i Single og guld i Herredouble sammen med sin makker Rasmus Hoppe fra Hjørring.
Ved DMu i U15M (Danmarksmesterskaberne for ungdom) fik Mads Falk Andreasen flot Bronze i mix med Mie Aadal Tornbjerg fra Kolding BK samt Bronze i double sammen med Lasse Brunse fra Hjørring.


 

06-04-2015:
Mads Falk vinder en flok medaljer i Påsken!.
Mads Falk Andreasen har været til  U15M badminton i påsken:
Det blev til guld i herredouble med makker Lasse Brunse fra Hjørring BK og 3 plads i single i Farsø. I Thorsager Rønde blev det sølv i herredouble med makker Lasse og sølv i mixdouble med makker Mie Aadal fra Kolding BK. I Vejen blev det sølv i mixdouble med Mie og en 3 plads i single. /Martin
 

04-04-2015:
Fantastisk tur til Norge.
Skagen Badmintonklub tog fredag den 27. marts 2015 til Norge. I alt 23 børn og 5 voksne var på badmintonweekend i vores venskabsby Kristiansand, pga. hjælp fra flere sponsorer lykkedes det os at lave en rigtig fin tur. Fredag formiddag ventede vi spændt på at skulle med færgen fra Hirtshals, turen til Norge forløb fint, selvom færgen rullede en del og der var brug for frisk luft. Shoppen blev flittigt brugt, men lommepengene fik først rigtigt ben at gå på, da vi lørdag formiddag var på strøgtur i Kristiansand by. Lørdag eftermiddag fik vi besøg af Kristiansand Badmintonklub og der var dømt landskamp. Danmark var dog klart i flertal, der blev kæmpet bravt og det blev til mange gode kampe, og spillerne kunne udfordre en modstander. Søndag stod den på hård træning, benarbejde, kampe og oprydning. Det var en flok meget trætte børn der søndag aften ankom til Hirtshals Havn, mætte af buffetens mad og is, af weekendens mange oplevelser, en del lommepenge fattigere, rige på nye venskaber og med udsigten til en dejlig lang påskeferie. /Catrine15-03-2015:
Guld til Nicklas og Tobias og oprykning.
Ved U13B-stævne i Svenstrup i weekenden, var der igen medaljehøst til Skagen Badmintonklub.
Tobias Lundholm Nielsen og Nicklas Terpet vandt sammen guld i herredouble. Tobias vandt desuden sølv i mixdouble, og Nicklas løb med sølvmedaljen i herresingle. 
En fantastisk weekenden, hvor Tobias fik point nok til at rykket op i U13A rækken - Tillykke.

01-03-2015:
Guld, Sølv og Bronze til spillere fra Skagen Badmintonklub
Ved U13B-stævne i Bindslev-Tversted blev det til Guld i double til Tobias Lundholm Nielsen sammen med makkeren Gustav Villefrance fra Gug, og det blev til Sølv til klubkammeraten Nicklas Terpet med sin makker Rasmus Hoppe fra Hjørring i en spændende 3-sætter. Det blev også til en Sølv til Tobias i herresingle, her mødte Tobias makkeren Gustav i finalen.
Caroline Sørensen vandt også Guld i damesingle.
 

 
I U17-Elite i Kolding var Kristoffer Weesgaard grundet en mindre skade, kun med til at spille herre-double. Her blev det til Bronze sammen med sin makker Jakob Lindqvist fra Holbæk, idet de i semifinalen blev slået ud af de senere vindere af stævnet.

22-02-2015:
Caroline Sørensen vandt Guld og 2 x sølv i weekenden.
Ved U13B-stævne i Bagterp vandt Caroline guld i double, sølv i single og sølv i mix /Lars.13-02-2015:
Ca. 100 udklædte var til Fastelavn - se stemningsbilleder her.
Ca. 100 i de flotteste udklædninger var med til Fastelavn i hallen. Se lidt stemningsbilleder her.
08-02-2015:
Medaljer i alle farver.
Ved weekendens badmintonstævne i abc Aalborg, var der flere spillere fra Skagen Badmintonklub på præmiepodiet.
Efter en meget lang dag i Aalborg, blev det til bronze i herresingle i U13B til Tobias Lundholm Nielsen og til guld i herredouble sammen med makkeren William Møller fra Bjergby-Mygdal.
Det blev til sølv for Nicklas Terpet i mix sammen med sin makker Mia Trojahn Kristiansen, fra tst-Tilst og bronze i double sammen med Rasmus Mørk Hoppe, Hjørring.
Lærke Thomsen fik i U13B bronze i single.
I U13C fik Caroline Sørensen sølv i single. 

31-01-2015:
Guld til Mathilde og Tobias. Debut til Valdemar.
Mathilde menne desmareth var taget helt til Viborg for at spille, og her vandt hun Guld i U13A i double og fik en flot andenplads i single.
Ved Kommunemesterskaberne i Sæby i U13B blev det til titlen som Kommunemester og en guldmedalje til Tobias Lundholm Nielsen. Nicklas Terpet fik en 3.plads, idet Mathias fra Strandby tog 2.pladsen og klemte sig ind mellem de to Skagensspilere. 
Der var desuden debut til Valdemar Mogensen fra Skagen ved Kommunemesterskabet, hvor det blev til en flot 3. plads, ved sit første stævne i U11D. 
Det blev til nogle spændende og tætte kampe, så tillykke til drengene.
06-01-2015:
Sponsorarrangement på lørdag ved 3. divisions hjemmekamp.
I den kommende weekend er der mulighed for at se badminton på hjemmebane. 3. division skal på lørdag den 10. januar kl. 1500 møde Ikast i den sidste rundekamp. 3. division ligger på en øjeblikkelig 1. plads og kan med blot 1 point sikre sig de bedst betingelser til oprykningsspillet til 2. division. Skagen Badmintonklub håber på stor opbakning, og som tak for støtten inviteres alle klubbens sponsorer til arrangement i forbindelse med kampen (start kl. 1430).  


28-12-2014:
Guld til Tobias, Mads og Nicklas ved stævner i Juleferien.
I juleferien var flere af Skagen Badmintonklubs spillere til stævner. Det blev til Guld over hele linjen.
I U13B nåede Tobias Lundholm Nielsen at deltage i to stævner. I Østervrå blev det til Guld i single og i Randers vandt Tobias Guld i double sammen med Gustav Villefrance, GUG.

 
I U15M var Mads Falk Andreasen i Hørning. Her blev det til Guld i double sammen med sin makker Lasse, Hjørring.
 
U17M blev også afholdt i Hørning. Her vandt Nicklas Vinter Pedersen Guld i double sammen med sin makker Kristian Ødum Nielsen, Aalborg Triton.
 

28-12-2014:
Igen stor succes ved årets champagne-turnering.
Den 28. december var det igen tid til champagne-turneringen. Flere "gamle" Skagensspillere var med. Lidt stemningsbilleder....

 


14-12-2014:

VILDT mange medaljer til Skagenspillere i weekenden.
Flere af Skagen Badmintonklubs spiller var i weekenden i kamp rundt om i det ganske land.
I Bagterp var der U13-stævne, hvor Nicklas Terpet var den helt store medaljesluger i C-rækken. Der var hele 2 Guldmedaljer med hjem. Sammen med Rasmus Hoppe fra Hjørring vandt Nicklas i herredouble. De skulle så også møde hinanden i single, og her vandt Nicklas i tæt kamp. Hermed rykker han op i U13B /Anne-Mette - TILLYKKE.
I Stidsholt blev der afviklet flere rækker. I U15C var Asbjørn Christer Jensen med helt fremme, idet det blev til Guld i double sammen med Asmus Høj Nielsen, GUG.
I U17-Mester var Skagen Badmintonklub kraftigt repræsenteret på medaljepladserne. I double vandt Nicklas Vinter Pedersen Guld i double sammen med Kasper Rossen, Aalborg Triton og det blev til en 3. plads til Frederik Ledet Andersen sammen med Johan Haunsø, abc Aalborg.
I U19-Mester var der næsten rent bord til Ida Friis. Idet Ida her vandt Guld i double sammen med Isabella Olsen, Stidsholt. Guld i mix sammen med Emil Bertelsen, Thisted, samt fik en 2. plads i single.
I U15-Mester var Mads Falk Andreasen taget til Fredericia, hvor det blev til en 3. plads i double sammen med Christoffer Andersen, Silkeborg.
HUSK AT SKRIVE OG SENDE BILLDEDER NÅR I HAR VUNDET NOGET!!!!!
 


03-12-2014:

Se billeder fra det traditionsrige juleklip.
Der var mødt mange glade børn og forældre op til den årlige JULE-klippe-pynte-hygge dag. Der blev lavet det mest fantastiske julepynt - lige fra meget lange guirlander, musetrapper over flettede hjerter. Det meste endte på juletræet.... men der var heldigvis så meget, at børnene også kunne tage noget med hjem (måske til en gave eller to). Der var æbleskiver og saft i stride strømme og børnene fik måske lidt problemer med at få plads til aftensmaden.02-12-2014:

En 3. plads til Nicklas ved Kredsmesterskaberne.
Ved kredsmesterskaberne i U13C blev det til en 3. plads til Nicklas Terpet.
 


01-12-2014:

Sofie, Lærke og Tobias blev Kredsmestre.
Sofie Thomsen blev i weekenden kredsmester i single U11B og Lærke Thomsen & Tobias Nielsen blev kredsmestre i U13B mix-double.


 

 

30-11-2014:
Sølv til Mathilde ved Kredsmesterskaberne.
Ved Kredsmesterskaberne i U13A, der blev afholdt i Brønderslev, blev det til sølv i både single og i double for Mathilde Menne Desmareth fra Skagen Badmintonklub. Mathilde spillede i double sammen med sin makker Emma Ellegaard Larsen fra St. Restrup.

 

29-11-2014:
Kom og pynt JULETRÆET på onsdag den 3. december kl 1600.
Traditionen tro, er der JULEKLIP og efterfølgende pyntning af juletræet. Kom og vær med, alt hvad der skal bruges er i klubben - blot medbring det gode humør og NISSEHUEN. 

23-11-2014:
Flotte resultater til Kristoffer og Tobias: 
I U13B var Tobias Nielsen til sit første B-stævne i Aars i weekenden. Det lykkedes Tobias at vinde sin singlepulje og kvartfinale i herresingle, men måtte se sig slået ud i semifinalen. Så det blev til en flot 3. plads.
 
I Elite-rækken var landets bedste U17-spiller samt en del fra udlandet samlet i Greve. Her var Kristoffer Weesgaard med helt fremme. I double sammen med sin makker Jakob Lindqvist, Holbæk blev det til en 3. plads efter en meget tæt semifinale i 3 sæt. Marginalerne var heller ikke helt på Kristoffers side i mix, hvor han sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen, Værløse tabte finalen i 3 sæt. Så en 2. plads her.
 

09-11-2014:
GULD til Caroline, Tobias og Nicklas: 
I U13C var der Landsdelsmesterskaber i Bagterp i weekenden. Her var spillerne fra Skagen Badmintonklub øverst på skamlen: Caroline Sørensen vandt Guld i damesingle. Tobias Lundholm Nielsen vandt både Guld i single og double. I double sammen med Nicklas Terpet, der desuden fik en 3. plads i single.I U17 var Eliten for en sjælden gang skyld i Nordjylland. Her blev det til en 3. plads for Kristoffer Weesgaard i double, idet hans makker Jakob Lindqvist måtte opgive at spille færdigt pga. en skade.

02-11-2014:
Metal til Mads (ENDELIGT), Tobias og Nicklas: 
Ved U15M stævne i Silkeborg i weekenden, kom Mads Falk Andreasen igen på vinderkurs efter oprykning til U15. Her vandt Mads sølv i herredouble sammen med makker Lasse Brunse, Hjørring BK.


Ved U13C stævne i Skalborg fik Tobias Lundholm Nielsen og Nicklas Terpet begge en 3. plads i herresingle. Med alle de gode resultater på det seneste, har Tobias opnået point nok til at rykke op som U13B spiller.

20-10-2014:
Jan R og Kristoffer var i TV2-Nord: 
Mandag aften var Jan R og Kristoffer live i TV2-Nord for at fortælle om, hvad det betyder for især Skagen Badmintonklubs spiller, at der er kroatiske spillere i det Nordjyske træningsmiljø. Indslaget kan ses her: http://www.tv2nord.dk/arkiv/2014/10/20?video_id=49894&autoplay=1 
 

19-10-2014:
En efterårsferie med masser af badmintonsucces: 
I U13C var der lokalopgør i finalen, idet Nicklas Terpet og Tobias Lundholm Nielsen begge havde vundet deres semifinale. Denne gang var det Nicklas, der vandt guld og Tobias sølv. Tobias var sammen med Caroline Sørensen også i finalen i mixdouble. Her blev det igen til sølv.
 
Ved Denmark Open Junior i U17A var der stor succes for Frederik Ledet. Frederik og Johan Simoni Haunsø, abc Aalborg vandt nemlig guld i herredouble, ved i finalen at slå Simon Andersen og Kasper Rasmussen i 2 sæt. Dermed er Frederik rykket op i U17M. TILLYKKE!
 
I U17E var Kristoffer Weesgaard til et stor internationalt stævne (Danish Junior Cup) i Hvidovre, hvor alle Europæiske landshold var samlet for at spille mod hinanden. Her havde Kristoffer og hans makker Jakob Lindqvist, Holbæk spillet sig i semifinalen, hvor de mødte Englands bedste doublepar. Det blev desværre til et snævert nederlag til de kommende vindere af stævnet - så en flot 3. plads.

06-10-2014:
Skagen Badmintonklub har en boldmaskine på prøve - PRØV DEN!
En af spillerne fra Langhøj, der i weekenden spillede i Skagen forhandler badminton boldmaskiner og efterlod en, så Skagen Badmitonklub kan prøve den i den kommende uge eller to. Så prøv den i træningen eller når I selvtræner og kom med kommentarer til, om det kunne være en ide, at klubben skulle købe sådan en. (se evt. mere på boldmaskine.dk)

Her er det 2 gange Zvonimir, der prøver den søndag aften. 

05-10-2014:
3. division vandt, Danmarksserien var oppe mod overmagten.
3. division er efter weekendens kampe i spidsen af puljen med maksimumpoint. Søndag blev det til en knusende sejr over abc Aalborg med 12-1. Rune Dyhr var denne gang med 3. division, og manglede derfor på Danmarksserien, der tabte 3-10 til Langhøj, der klart fører den pulje.


28-09-2014:
Endnu en weekend med super gode resultater.
Ved et stort internationalt badmintonstævne i Grindsted i weekenden, blev det til mange flotte placeringer for spillerne fra Skagen Badmintonklub.
I U17A var Frederik Ledet Andersen flyvende og vandt 2 gange guld og en sølv. I mix spillede han sammen med en af Skagen Badmintonklubs kroatiske spillere Lucija Trgovag og sammen vandt de stævnet uden at afgive sæt. Frederik vandt desuden i herredouble sammen med Johan Simoni Haunsø, abc Aalborg, der desværre også var Frederiks banemand i single. Lucija var også med i single, hvor hun også løb med sejren ved bl.a. at vinde over spillere fra Norge og Island.
 

I U17-Elite var Kristoffer Weesgaard igen med helt fremme og det blev til sejr i mix med sin makker Julie Dawall Jakobsen, Værløse samt en 3. plads sammen med sin makker Jakob Lindqvist, Holbæk.
 

I senior A var en anden af klubbens kroatiske spillere Dora Drvodelic med i single og double. Det blev til sejre i begge rækker. I double sammen med Amalie Uggerly, abc Aalborg og i singlen vandt Dora over en spiller fra Island i en meget spændende og tæt kamp.
 
I Senior M fik Marie Haugen en 3. plads i double sammen med Karoline Synnestvedt, Ikast.

21-09-2014:
En weekend fyldt med fantastiske badmintonoplevelser.
Fredag havde Skagen Badmintonklub, i forbindelse med klubbens 75 års jubilæum, fornemt besøg af badmintonstjernerne  Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Der var først træning med nogle af klubbens spillere, hvor spillerne kunne få et indblik i, hvordan professionelle badmintonspillere træner. Derefter var der foredrag, hvor godt 50 interesserede var mødt op, for at høre, hvad de to Nordjyder kunne berette om deres oplevelser rundt i verden. Der blev levende fortalt om livet med rejser til Østen og deltagelse i OL. Efter foredraget var der til glæde for klubbens spillere fotografering og autografskrivning - der blev skrevet på alt fra sko til tasker.
Klubbens hovedsponsor SparNord var vært for lidt godt til ganen, og som en ekstra tak, havde Skagen Badmintonklub i samarbejde med Rosenhaven lavet en flot kurv til pigerne. 


Lørdag var der hjemmekampe for alle holdene: 
3. division havde besøg af GUG og vandt igen. Det blev til 9-4 og holdet ligger nu 1. pladsen i puljen.
Danmarksserien spillede mod topholdet fra Aarhus AB og det stod helt lige før de sidste 3 kampe, men Vendsyssel kunne desværre ikke holde og tabte 5-8.
Serie 1 havde besøg af Sæby, der blev sendt hjem med et nederlag på 10-3. Serie 1 ligger nu på 3. pladsen.Weekenden bød desuden på ædelt metal til nogle af klubbens ungdomsspillerne: Ved et stævne i Langholt blev det i U15C til guld til Asbjørn Jensen i herredouble sammen med Asmus Nielsen (GUG), og til sølv i single. I U13C vandt både Tobias Lundholm Nielsen og Caroline Sørensen guld i single.
16-09-2014:
Der er hjemmekampe i weekenden - kom og støt.
Kom og støt de lokale spillere og vores kroatiske venner i weekenden:
3. division møder GUG lørdag kl. 14:30
Danmarksserien møder Aarhus Ab lørdag kl. 14:30
Serie 1 møder Sæby lørdag kl. 15:00
Så der er stor mulighed for at se masser af spændende badminton - så der er ingen undskyldning for at møde op i hallen. Der går endvidere rygter om en fest efterfølgende.

15-09-2014:
HUSK arrangement med Kamilla Juhl og Christinna Pedersen på fredag!

14-09-2014:
Super flotte resultater i weekenden til Tobias, Nicklas og Kristoffer.
I weekenden har Tobias Lundholm Nielsen og Nicklas Terpet været til U13C-stævne i Aalborg Triton. I herresingle spillede Tobias sig til finalen, han spillede 3 sæt og vandt sølv, i herredouble spillede Tobias og Nicklas sig til sølv, og i mixdouble mødtes de to fra Skagen i en spændende finale, hvor Nicklas med sin makker Mia fra Tilst vandt sølv, og Tobias med Rebekka fra Aalborg Triton vandt guld.
Kristoffer Weesgaard var til senior-A stævne i Skovbakken, hvor det blev til 2 gange bronze i mix og herredouble.

12-09-2014:
76 skoleelever fik en super badmintonoplevelse ved Frønse Cup.
Alle 4., 5. og 6. skoleklasser i Skagen og Ålbæk var i samarbejde med SparNord inviteret til Frønse Cup i badmintonhallen fredag den 12 september. Der var mødt 76 elever op til en genoplivning af skoleturneringen i badminton. SparNord havde sponseret præmier til 1. og 2. pladsen og direktør Morten Koch mødte op for at overrække dem til de fortjente vindere. 1. pladsen gik til spillerne fra 6.A fra Brovandeskolen, Madicken, Magnus, Nicklas og Tobias. Inden vinderne kunne findes, var der over 4 timer blevet spillet 74 badmintonkampe, hvor der blev kæmpet, svedt, heppet og slået enkelte huller i luften. Der var indlagt pauser med hjemmebag og saft, samt mulighed for lidt aftensmad.
Billede af vinderne og lidt stemningsbilleder:


 

28-08-2014:
4. 5. og 6. klasse inviteres til Frønse Cup fredag den 12. sep 16-20.
Alle 4., 5. og 6. skoleklasser i Skagen og Ålbæk inviteres til Frønse Cup i badmintonhallen fredag den 12 september kl 1600 - 2000. KOM og prøv badminton med dine klassekammerater og vind flotte præmier fra klubbens hovedsponsor SparNord.
Læs indbydelsen her: (File 153 KB) 140828_Fronse_Cup.pdf 

 
24-08-2014:
Standerhejsning i solskin igen - se billeder herunder:
Igen velkommen til en spændende sæson 2014-2015, det var indledningen på standerhejsningen. Traditionen tro var der høj solskin, tale fra formanden, hejsning af flaget, klubbens sang og hygge i SportsKantinen, da Skagen Badmintonklub havde standerhejsning torsdag den 21. august.

18-08-2014:
Kristoffer vinder 2 gang Guld ved sæsonens første stævne.
Træningen til denne sæson starter egentligt først nu i Skagen Badmintonklub, men U17-Elite er tyvstartet med et stort stævne i Lillerød, hvor de bedste U17-spiller skulle se, hvem der havde fået mest ud af den lange sommertræning. Her var Skagen Badmintonklub med helt fremme. Kristoffer Weesgaard spillede sig her i to finaler i det stærke felt. Det blev til 2 gange Guld, idet begge finaler blev vundet overbevisende i 2 sæt. I mix-double spillede Kristoffer sammen med sin faste makker Julie Dawall Jacobsen (Værløse). Den 2. sejr var i herredouble sammen med sin makker Jakob Lindqvist (Holbæk) - en forrygende start på den nye sæson. 

 
18-08-2014:
Standerhejsning og nyt!
Skagen Badmintonklub glæder sig til at komme i gang igen. Der er standerhejsning på torsdag den 21. august kl. 1900 og vi håber på at kunne byde velkommen til masser af nye spillere. Igen i år vil hallen syde af badmintonaktivitet. Klubben fylder 75 år og vil fejre dette med bl.a. en skoleturnering (12. september), besøg af forhåbentlig kommende verdensmestre i skikkelse af Kamilla Juhl og Christinna Pedersen (19. september). 
Når holdturneringen starter til september vil 3. division, Danmarksserien mv. selvfølgelig være besat at lokale spillere, men også af nye spillere fra Kroatien, der tillige vil være en del af trænerteamet i klubben - En ny og spændende sæson står for døren - kom op i Skagen Badmintonklub og vær med.

27-05-2014:

Godt Gået Pris til Mads og Kristoffer.
Mads Falk Andreasen og Kristoffer Weesgaard fik overrakt Godt Gået Prisen af borgmesteren.
Traditionen tro uddelte borgmesteren Godt Gået Prisen til de sportsudøvere, der har opnået at vinde et jysk eller dansk mesterskab mv. Eller har været udtaget til landsholdet. 
Ved dette års ceremoni, der forgik i Musikhuset i Frederikshavn, var der igen hæder til Skagen Badmintonklub. Borgmesteren uddelte Godt Gået Prisen til Mads Falk Andreasen, der i U13A blev jysk/fynsk-mester i herredouble med makker Valdemar Bang Nielsen (Skalborg BK). Kristoffer Weesgaard fik ligeledes Godt Gået Prisen for sin udtagelse til landsholdet i U15-Elite, samt  Guld i mix-double ved  Europamesterskabet sammen med sin makker Julie Dawall Jacobsen (Værløse).
 


01-05-2014:
Der er SOMMERTRÆNING fra den 20. maj og frem! 

Skagen Badmintonklub (USU) tilbyder SOMMERTRÆNING hver tirsdag kl. 19 - 21 fra den 20. maj til den 24. juni. Der er tilmelding senest den 13. maj på weesgaard@privat.dk. Prisen er 150,- der betales ved 1. træning. Der vil blive udleveret løbeprogram (selvtræning) og det opfordres til, at man mødes fx torsdag og løber sammen. Tirsdagstræningen koordineres af Kenneth og Kristoffer Weesgaard. Evt spørgsmål kan rettes til Kenneth på 25116314.
 


27-04-2014:
En flot 3. plads til Kristoffer ved Grand Prix! 

Kristoffer var blandt de 6 bedste herredoubler i Danmark med til Grand Prix i denne weekend Her blev det til en flot 3. plads sammen med sin makker Jakob Lindqvist fra Holbæk. Kristoffer lå sammen med sin makker i mix nr. 7 i Danmark og derfor lige netop ikke med i den kategori.
 


26-04-2014:
God oplevelse at være til DMu! 

Det blev ikke til medaljer i denne omgang ved DMu, men det var super sjovt og en rigtig god oplevelse for Nicklas, Theis, Asbjørn og Tobias / Anne-Mette 


24-04-2014:
Lidt info fra SBK's generalforsamling! 

Efter lang og forbilledlig "tjeneste" har Mie og Susanne valgt at stoppe i USU og Jan i SSU. Klubben takker for det KÆMPE stykke frivillige arbejde alle har udført.
Der er kommet følgende nye til: USU har fået tilgang af Anne-Mette Terpet og Catrine Lundholm Nielsen og Søren Hansen er gået ind i bestyrelsen.
Det har igen været en meget succesfuld sæson både på senior og især på ungdomssiden med utroligt mange flotte resultater.
Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for et kæmpe stykke arbejde!
Formandens beretning kan læses her


20-04-2014:
Kristoffer Weesgaard er udtaget til Grand Prix. 

Ved sæsonens afslutning mødes de absolut bedste Elitespillere ved en stor turnering med efterfølgende banket. Det er de bedste 8 singler og de 6 bedste doubler, der inviteres til dette Grand Prix. GP afvikles i weekenden startende fredag lige over middag. Efter lørdagens kampe er der banket, hvor årets spillere desuden kåres. Kristoffer er "kun" 1. års U17-Elite, men har gennem sæsonen været med helt fremme især i mix og herredouble.

 
25-03-2014:
Afsked (men forhåbentligt gensyn) med Filip og Josip (og Katarina). 
Efter træningen var der lidt kage og saftevand, hvor der blev taget afsked med kroaterne i denne omgang. Spillerne, Jan R. og Kenneth havde købt et minde til Katarina, Josip og Filip. De fik hver et flot Skagens-Ur og en glassøstjerne til minde om tiden her i Skagen / Kenneth

16-03-2014:

3 x GULD til Line Falk Andreasen ved U11A stævne i Arden. 
Ved U11A-stævne i Arden vinder Line meget flot og stærkt 3 x Guld - single, damedouble og Mix. /Martin
 

16-03-2014:

I U11C fik Theis og Asbjørn en flot 2. plads ved stævne i Gug. 
Ved et U13C-stævne i Gug blev det til en flot 2. plads for Theis Jensen og Asbjørn Jensen i double. Asbjørn var så glad for sin store pokal, at den skulle spændes fast i sikkerhedsselen på vej hjem i bilen!
 

05-03-2014:
I U11C vandt Caroline Sørensen Guld i double og rykkede op i U11B. 
I U11C var Caroline Sørensen i Bindslev, hvor det blev til guld i double sammen med Laura fra Bjergby. / Lars
Caroline er nu rykket op i U11B - TILLYKKE
 

16-02-2014:
I U11A vandJulie Hjermitslev Guld i double og sølv i single. 
Ved stævnet i Tylstrup i U11A-rækken vandt Julie Hjermitslev sølv i damesingle og Guld i damedouble sammen med Mathilde Larsen fra Strandby/Elling.
 

16-02-2014:
I U11B vandt Mathilde Menne Desmareth Guld i single og sølv i double. 
I U11B i Tylstrup vandt Mathilde Menne Desmareth Guld i single og sølv i double sammen med Emma Ellegaard Larsen (St. Restrup).
 
16-02-2014:
I U11C vandt Caroline Sørensen Guld i single. 
I U11C var Caroline Sørensen i Tylstrup, hvor det blev til guld i single.
 

16-02-2014:
Sofie Gaden Pedersen var flyvende i weekende - 2 gange Guld!
Sofie Gaden Pedersen har været til U17A-stævne i Bindslev-Tversted den 15. + 16. februar. Her vandt hun både Guld i damesingle samt i damedouble sammen med Emilie Rasmussen fra Rønde Efterskole. /Tina Gaden Nyholm15-02-2014:

Theis og Asbjørn fik en flot 2. plads ved stævne i Tylstrup.
Ved et U13C-stævne i Tylstrup blev det til en flot 2. plads for Theis Jensen og Asbjørn Jensen i double. 

 
14-02-2014:
Tillykke til Margit Dyhr - 40 års jubilæum hos Werner Larsson.
Fredag den 14. februar 2014 var en meget speciel og glædelig dag for Margit Dyhr Thomsen.
Udover at være et uvurderligt, hårdarbejdende medlem af bestyrelsen i Skagen Badmintonklub, har Margit gennem 40 år "styret" Werner Larsson - Et kæmpe stort TILLYKKE.
 

12-02-2014:
Alle seniorhold spiller hjemme lørdag den 8. marts - Derefter FEST.
Lørdag den 8. marts spiller alle seniorhold hjemme - kom og hep.
Derefter er der fælles afslutningsfest for VEB, Frederikshavn- og Skagen Badmintonklub. Se indbydelsen her: Indbydelse

02-02-2014:
2xGULD til Line og Mads Falk Andreasen, samt oprykning til U13-Elite.
Sikken en weekend!
Mads Vinder til U13M stævnet i  Gistrup guld i single og i herredouble sammen med Lasse Brunse fra Hjørring BK og rykker hermed op i E (Elite)
Line vinder til U11A stævnet i Gistrup guld i single og i mix med Nicklas Weesgaard fra St. Restrup BK
/Martin

02-02-2014:
Nicklas Terpet og Lukas Vede Andersen blev Kommunemestre i Weekenden.
Så er der sejre igen til Skagen. Nu ved kommunemesterskabet i Sæby. 
I U17 spillede Lukas og Tobias Vede Andersen single mod hinanden i finalen. Efter en tæt dyst i 3 sæt, endte det med sejr til Lukas. 
I U13D vandt Nicklas sine kampe og blev kommunemester og rykkede hermed op som C-spiller.
I U13C spillede Tobias og Nicklas sig til en 2.plads i double.
/ A. Terpet

 
26-01-2014:
Kristoffer Weesgaard vandt seniorstævne i Mix.
Kristoffer vandt sit første senior A stævne i weekenden. Det var i Mix sammen med Emilie Aalestrup (Aalborg Triton).

19-01-2014:
Nicklas Terpet, Mads Falk Andreasen og Kristoffer Weesgaard fik medaljer i weekenden.
Nicklas var i weekenden til Nordjyllands Udtagelsesstævne til LM i Langholt. 
Her fik han i en nervepirrende 3-sæts kamp sølv i U13D.

Mads var i weekenden til U13M stævne i Randers han vandt guld i herredouble med makker Lasse Brunse (Hjørring BK) og sølv i mix med Josephine Lund (Højbjerg)/
Martin.

I U17-Elite blev det til en flot 3. plads til Kristoffer Weesgaard i herredouble sammen med sin makker Jakob Lindqvist fra Holbæk.

05-01-2014:
Line Falk Andreasen vandt 2 gange sølv i U11A.
Line har i weekenden været til U11A stævne i Gistrup.
Hun vinder flot sølv i single og double sammen med Julie R Jensen (Frederikshavn)
/Martin

29-12-2013:
Stor succes med Champagneturneringen.
Søndag den 29/12 kl. 12.00 lød startskuddet til den traditionsrige Champagne-Turnering i Skagen BadmintonKlub. 50 friske motions- og turnerings-spillere havde meldt sig til. Denne turnering har ligget stille et par år, men Lars BJØNNI Jensen og Jacob Høyer Filt Juhl, havde taget initiativ til at stable turneringen på benene igen. Den havde i den grad været savnet, for det havde i mange år været en god tradition at mødes i badmintonhallen til godt socialt samvær og ikke mindste at få motioneret lidt at jule maden væk.


De 50 tilmeldte blev inddelt i 4 hold og så derefter i puljer, så alle fik mindst 3 kampe. Vinderholdet løb af med Champagne og 2. pladsen fik rødvin. Der blev i løbet af dagen uddelt mange fighter præmier, stor tak til HOME, Sandormen, Grenen Kiosk, Kamilla Rytter Juhl og Hr. Høyer.
Efter turneringen, var der præmie overrakkelse i Sports Kantinen. Der blev også uddelt 3 fighter præmier for bedste fighter, bedste taber og Årets fighter som gik til Morten Frost, da han allerede gik i stykker ved stillingen 8-6 i første kamp.
Der var mulighed for at være med til fællesspisning efterfølgende. En super hyggelig dag i Badmintonhallen, som helt sikkert skal gentages til næste år./Jacob

30-11-2013:
Badminton på Toppen igen i Skagen
Den 30. november afholdt Skagen Badmintonklub igen et diplomstævne for nybegyndere og let øvede. Klubberne Sæby, Frederikshavn, Strandby, Bindslev-Tversted og Skagen samarbejder også i denne sæson i badminton på toppen. Spillerne var i alderen fra 7 år til 15 år. Det blev igen en succes med ca. 30 deltagere. Forældre og bedsteforældre var også mødt op for at se deres børn indlede en badminton-karriere. Det blev en hyggelig dag med mange gode og spændende kampe og hvor forældrene styrede slagets gang fra baglinjen. Der blev serveret kaffe, kage og frugt. Nogle af forældrene fra Skagen havde bagt kage og frugten blev sponsoreret af Rema 1000. Næste diplomstævne er i Strandby søndag d. 2. februar. /Susanne

29-12-2013:
Asbjørn Jensen vandt 2 Guld og 1 Sølv, Mads Falk Andreasen 1 Guld ved stort julestævne i St. Restrup.
Traditionen tro var der flere spiller fra Skagen Badmintonklub med til det store Julestævne i St. Restrup fra den 27. til den 29. december 2013.
Her var Asbjørn Jensen flyvende. I U13D vandt han Guld i mix sammen med Marie Richter (Tolstrup-Stenum), Guld i double sammen med Rasmus Næsby Schrøder (Skørping) samt en flot andenplads i single.


I U13M vandt Mads Falk Andreasen Guld i double sammen med sin makker Lasse Brunse (Hjørring).

15-12-2013:
Sofie Gaden Pedersen vandt Guld og Sølv i weekenden.
I weekenden var Sofie Gaden Pedersen til U17A-stævne i Stidsholt, hvor hun vandt Guld i damedouble sammen med Sabine Espersen (Stidsholt). Og det blev til Sølv i damesingle/ John P
 
02-12-2013:
VILDT mange kredsmesterskaber til Skagen Badmintonklub.
I weekenden var der Kredsmesterskaber i Badminton. Her var Skagen med helt fremme.
I U11C blev Sofie Thomsen kredsmester i damedouble sammen med Sarah Skriver (Aars), samt sølv i mix sammen med Thais Uggerly (abc Aalborg)
I U11B blev Julie Hjermitslev kredsmester i damesingle.
I U11A blev Line Falk Andreasen kredsmester i damedouble sammen med Julie R. Jensen (Frederikshavn), samt fik flot sølv i single og mix med makker Nicklas Weesgaard (St Restrup BK). 
I U13C fik Theis Jensen sølv i mix sammen med Marie Andersen (Vrå)
I U13M blev Mads Falk Andreasen Kredsmester i herredouble med makker Lasse Brunse (Hjørring BK), samt fik flot sølv i single.
Ida Friis (stadig Skagensspiller i hjertet) vandt kredsmesterskabet i U17M damedouble, sammen med sin sædvanlige makker, Isabella Olsen (Sæby). Ligeledes vandt Sofie Gaden Pedersen kredsmesterskabet i U17A damedouble sammen med Sabine Espersen (Stidsholt). TILLYKKE TIL ALLE!

 
27-11-2013:
Stemningsbilleder fra en rigtig vellykket gang juleklip.
Der var mødt rigtigt mange glade børn og forældre op til den årlige JULE-klippe-pynte-hygge dag. Der blev lavet det mest fantastiske julepynt - lige fra musetrapper over flettede hjerter, engle til stjerner (ca.). Det meste endte på juletræet.... men der var heldigvis så meget, at børnene også kunne tage noget med hjem (måske til en gave eller to). Under og efter klipningen, var der selvfølgelig også tid til at lege og "fjolle" rundt om juletræet. 
Efter pyntningen var der æbleskiver og saft i lange baner. TAK til alle forældre, børn, Sportskantinen og ikke mindst Mie for en super dejlig og hyggelig dag. 
25-11-2013:
Guld til Julie, Lærke, Sofie og Mads.
Ved Yonex Cup vandt Julie Hjermitslev damesingle i U11B. Julie Hjermitslev og Lærke Thomsen vandt damedouble i U11B. Sofie Thomsen vandt damesingle U11C. 
Mads Falk Andreasen vandt guld i Herredouble med makker Lasse Brunse (Hjørring BK) og sølv i mix med Trine Jessen (Randers BK) til U13M stævnet i Silkeborg.
I U17E blev det til en 3. plads for Kristoffer Weesgaard sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen (Værløse) i mix ved et stort internationalt Grandprix-stævne i Greve.
 20-11-2013:
Kom og pynt JULETRÆET på onsdag den 27. november kl 1600-1700. 
Traditionen tro, er der JULEKLIP og efterfølgende pyntning af juletræet. Kom og vær med, alt hvad der skal bruges er i klubben - blot medbring det gode humør og NISSEHUEN. Der bliver serveret æbleskiver og saft. Der er kaffe på kanden til de voksne.


19-11-2013:
Sejre til 3. division og Danmarksserien på hjemmebane.
Det blev til en tæt men vigtigt sejr til 3. division på 7-6 over Viby. Danmarksserien vandt 10-3. Læs flere resultater på badmintonpeople.dk via Holdturneringen her på hjemmesiden.

10-11-2013:
Filip vandt stort stævne i Grindsted. desuden medaljer til Kristoffer og Mads.
Ved det store traditionsbundne seniorstævne i Grindsted var Filip Spoljarec flyvende. I single gik Filip hele vejen og vandt finalen over Christoffer Rossmann (Drive Kbh.) i 3 sæt. Over hele stævnet vandt Filip alle sine 6 singler i 3 sæt, så det blev til masser af kamptræning. 


I U17E var Kristoffer Weesgaard med helt fremme, hvor det blev til en 3. plads i mix sammen med 
Julie Dawall Jakobsen (Værløse). De tabte en tæt semifinale til de senere vindere af stævnet.


Mads Falk Andreasen vandt sølv i herredouble sammen med sin nye makker Lasse Brunse (Hjørring BK) til et U13M-stævne i Horsens/Martin
 

08-11-2013:
VENNERNES sidste Idrætspris gik velfortjent til Mogens og Bitten.
Ved Skagen Badmintonsklubs VENNERs generalforsamling blev Idrætsprisen vanen tro uddelt. Den gik i år velfortjent til Mogen og Bitten Lund for deres utroligt store arbejde for klubben.

Vennerne besluttede ved samme generalforsamling at nedlægge foreningen, grundet faldende medlemstal og aktiviteter.
Skagen Badmintonklub vil gerne benytte lejligheden til at takke for den store støtte gennem årerne.

01-11-2013:
Masser af medaljer i weekenden.
Ved Spar Nord Storcenter Cup vandt Julie Hjermitslev guld i damesingle i U11B og Lærke Thomsen fik en flot 3. plads. Sofie Thomsen fik en flot andenplads i damesingle i U11C samt vandt guld i double sammen med Maria Søndergaard Holm, Sæby. Caroline Sørensen vandt guld i damesingle i U11D. /Lisa
 

I U13C fik Tobias Lundholm Nielsen og Nicklas Terpet en 3. plads i double sammen og Tobias fik desuden en 2. plads i mix sammen med Marie Andersen, Vrå.

I Silkeborg var der U13M og U17A-stævne. I U13M fik Mads Falk Andreasen en 3. plads i både double sammen med Valdemar Nielsen, Skalborg og i mix sammen med Trine Jessen, Randers. I U17A fik Frederik Ledet Andersen også en flot 3. plads i double sammen med Robby Larsen, Bindslev-Tversted. 

01-11-2013:
Line udtaget til regionsturnering.
Line Falk Andreasen var efter sine flotte resultater blevet udtaget af Badminton Nordjylland til U11 regionsturnering på fyn i weekenden, hvor de skulle spille mod Midjylland, Fyn, Sjælland og København.

21-10-2013:
VELKOMMEN til Filip, Josip og Katarina.
Nu er Filip, Josip og Katarina flyttet til Skagen. De 3 spillere fra Kratien skal være en del af trænerstaben i Skagen Badmitnonklub. Allerede fra på fredag (1530-1700), vil der være ekstra/talentræning for alle turneringsspillerne, hvor kroaterne sammen med Jan R vil stå for træningen.
Byd dem velkommen til Skagen Badmintonklub.
 

20-10-2013:
Flere medaljer til Skagenspillerene ved efterårsferiens stævner.
I U13M spillede Mads Falk Andreasen et flot Kronjylland open i Randers. Mads vandt 2 sølvmedaljer. I mix med Mie fra Kolding BK og i herredouble med Valdemar fra Skalborg BK/Martin
 

Efter 5 velspillede kampe i badmintonturneringen Yonex Denmark Junior i Odense lykkedes det Frederik Ledet Andersen, Skagen og makkeren Robby Helberg Larsen, Bindslev-Tversted at vinde herredoublen i U17A rækken. Finalen blev vundet 21-14, 21-23, 21-17 over Mads Hoelgaard Christensen, ABC Aalborg og Anthony Raphael Stylinars Fernando, KBK København. /Allan og Dorthe


I U17-Elite blev det til en flot 2. plads til Kristoffer Weesgaard i herredouble sammen med sin makker Jakob Lindqvist fra Holbæk. Det blev bland andet undervejs til en flot sejr over et par med en af de bedste franske spillere.
 

08-10-2013:
Endelig lidt sejre til seniorholdene.
Weekenden gav sejre til de fleste seniorhold. 3. division var på besøg i Ikast, hvor det blev til en sikker 2-11 sejr. Danmarksserien vandt hjemme en kneben men flot sejr på 7-6 over Gug 2. Jyllandserien var i Sulsted, hvor det også blev til en kneben sejr på 6-7. Serie 2 tabte 0-11 mod Vejgaard. 

29-09-2013:
Guld og sølv til Caroline Sørensen i weekenden - Tillykke.
Skagen Badmintonklubs spillere Caroline Sørensen var til U11D-stævne i Bagterp (Hjørring), hvor det blev til en flot guldmedalje i single, og en sølvmedalje i damedouble med Rebecca Søndergaard (Aalborg Triton). /Lars
 

29-09-2013:
Medaljer til Line og Kristoffer i weekenden - Tillykke.
Skagen Badmintonklubs spillere fik igen medaljer i weekenden. Line Falk Andreasen spillede et super flot stævne i Bindslev i U11A. Hun vandt guld i damedouble med Julie R Jensen (Frederikshavn BK), guld i mix med Nicklas Lennø Weesgaard (St. Restrup) og sølv i single. /Martin
I U17E fik Kristoffer Weesgaard, efter oprykning til U17, hul på bylden med en flot 2. plads i mixdouble ved et stort stævne i Grindsted. Kristoffer spillede sammen med sin faste makker Julie Dawall Jakobsen (Værløse).
 

28-09-2013:
Sponsorcykelløbet gav 20002 kr til klubben - FANTASTISK - TAK til alle.
Skagen Badmintonklub afholdt torsdag den 26 sit traditionsrige sponsorcykelløb. Mange af klubbens ungdoms-, et par seniorspiller samt repræsentanter fra bestyrelsen og gæstekører havde fundet sponsorer og cyklede så sveden sprang, for at støtte klubben. Der blev i det fine "sensommervejr" kørt totalt 207 omgange a' 1,3 km, altså 269 km af de 21 personer, der havde fundet sponsorer. Dertil var der nogle, der var med som "hjælperyttere". Bl.a. Anette Jessen, der repræsenterede hovedsponsoren SparNord. 

De indkørte penge vil som hovedregel især komme dem fra klubben til gavn, der har været med til at skaffe dem. Se listen over kørte omgange og indkørte beløb her:
(File 31.8 KB) 130926_Cykelløb_2013.pdf.

Udover selve sponsorpengene, var der igen i år præmier til alle cykkelrytterne sponceret af byens forretninger.

Her følger resultatet af selve cykelløbet:
Flest indsamlede sponsorkroner:
Kristoffer Weesgaard (5650 kr), fik gave fra Eva Guld og sølv samt Skagen Design
Flest omgange:
SIK's formand Mads Larsson (16 omgange), fik gave fra Huset Holst og Rosenhaven
Ældste deltagere:
Birthe Bastholm Knudsen og Bent Ledet, fik gave fra Skagen Design og Skaw Grillen 
Sjovest udklædte:
Tobias Lunndholm Nielsen, fik gave fra Huset Holst mv.

En kæmpe TAK til alle deltagere og til dem der gav en hånd med i den praktiske afvikling af selv løbet. Og selvfølgelig en STOR TAK til alle sponsorer!!!!

Sponsorer:
Alfred Pedersen Cykler, Stenbroen, Fleurie, Hr. Højer, Greens, Penta Shipping, Skagen Bøger og Papir, Harald Christiansens Eftf., Truck Kompagniet, Werner Larsson, Kwik-Spar, L. Konnerup, Murerfirmaet Ole Johansen, Skage Rustfri Kleinsmed, FF Handelsafdeling, S. 386 Casilo, Mini Smeden, Seameck, Gaihede og Thorsen, Skagen Ny Stillads, Skaw Inspection, Tandlægerne, Sandormen, SE Packing, SparNord (Hovedsponsor), Hjulmand & Kaptain, Nordjyske Bank, Buttervængets Tømmer og Snedker, Skagen Event, Marineshaft (Hirtshals), Scan Tech, og sidst men ikke mindst far, mor, bedsteforældre, venner mv. 

Gavesponsorer:
Huset Holst, Skagen Design, Rosenhaven, Kwik-Spar, Euro-Spar, Skagen Bryghus, Skaw-Grillen, Loop, Q8 v/Betty Hensiksen, Matas, Foldens Cafe, Eva's Guld og Sølv, Lasses Pølsevogn. 

Og ikke at glemme en stor tak til Skagen Badmintonklubs VENNER, der igen støttede med mad til den sociale hygge.

Her "lidt" stemningsbilleder:

 

19-09-2013:
Skagen Badmintonklub fik overrakt gavekort på 7500,- af EnergiNord.
Skagen Badmintonklub startede for nogle måneder siden på ordningen ForeningsEL fra EnergiNord, hvor interesserede kan skifte deres EL-abonnement til ForeningsEL, hvilket giver Skagen Badmintonklub et beløb pr. brugt kWh EL. Ordningen koster ikke noget for den enkelte EL-forbruger, men man støtter klubben. STØT OP OM DET.
EnergiNord har afholdt en lodtrækning mellem alle involverede klubber i Nordjylland og her kom Skagen Badmintonklub op af "hatten". Det synlige bevis ses på billede, hvor EnergiNord (Jan Toftdahl) overrækker de 7500,- til klubben. JUBII.......
Pengene er i form af et gavebevis til Intersport og bestyrelsen regner med, at pengene skal bruges i forbindelse med nyt klubtøj for næste sæson.
 

15-09-2013:
Mads er kommet rigtigt flot fra land i denne sæson.
Mads er kommet rigtigt flot i gang på den nye sæson. Det er tidligere blevet til et par 3. pladser i doublerne, og i weekenden blev det til en meget flot 2. plads i single ved et M-stævne i Herning - Tillykke
 

10-09-2013:
Tak til alle hjælpere ved jubilæumsfesten på havnen.
Skagen Badmintonklub havde 8 hjælpere ved jubilæumsfesten på havnen. Her var der mulighed for at tjene penge til klubbens aktiviteter. Der blev udført et rigtigt flot stykke arbejde, og de 74 timers arbejde indbragte klubben flotte 6290 kr. Super flot - TAK til de frivillige.

09-09-2013:
Debut til 3 badmintonspillere fra Kroatien.
Skagen Badmintonklub har fået tilgang af 3 spændende nye spillere fra Kroatien, der skal spille på 3. division og Danmarksserien. Katarina Galenic og Josip Uglesic havde debut på 3. division mod Brønderslev i weekenden og Filip Spoljarec på Danmarks-serien ude mod Viby. Det blev til en flot debut for alle tre.
Katarina spillede 2. damesingle og vandt sikkert. Josip spillede 1. herresingle mod den tidligere VEB-spiller Thomas Røjkjær og vandt efter en tæt og spændende kamp i 3 sæt. Filip spillede 1. herresingle på Danmarksserien og vandt også en tæt kamp i 3 sæt.
Trods de nye spillere blev det desværre ikke til sejr for Vendsyssel (Skagen og Frederikshavn), idet 3. division tabte 5-8 til Brønderslev og Danmarksserien tabte 4-9 til Viby. Jyllandsserien var også i kamp, men også her blev det til nederlag til Bislev-Nibe. Følg holdene her på Badmintonpeople.dk

Hele sæsonen vil Skagen Badmintonklubs spillere få stor glæde af de nye spillere fra Kroatien, idet de skal bo i byen og vil indgå som trænere for de unge.

Billeder fra lørdagens Danmarksseriekamp i Viby:


Inden start af hjemmekampene for 3. division og Jyllandsserien blev figtherpokalen 2012-13 velfortjent uddelt til Rune Dyhr af SSU-formand Jacob Juhl.
04-09-2013:

Nu starter SEN-holdturneringen - der er hjemmekampe på søndag. 
Kom og støt holdene:
Serie 1 spiller på søndag kl. 1100.
Jyllandsserien søndag kl. 1400.
3. division søndag kl. 1400.
Danmarksserien spiller ude på lørdag.

04-09-2013:
HUSK årets cykelløb bliver torsdag den 26. september.
Kom op hjælp klubben med at cykle penge ind. Der bliver inden løbet uddelt sedler, hvor der kan skrives sponsorer på. Der vil være præmier til dem der bl.a. kører flest omgange og penge ind. Efterfølgende vil der være hygge i SportsKantinen.
KOM OG VÆR MED.

26-08-2013:
HUSK standerhejsning på torsdag - KOM og vær med.
Sæsonnen 2013-2014 er officielt startet. Der er standerhejsning og efterfølgende diverse info og lidt til ganen torsdag den 29. august kl. 1800. Kom og vær med til at fortsætte Skagen Badmintonklubs store succes. Se billederne her.

05-08-2013:
Flere Skagen-spillere deltager i VEB-lejr.
Et par uger før sæsonstart er flere spillere "tyvstartet" på træningen. Det er efterhånden blevet en tradition med en VEB-lejr i Skagen lige før skolestart. I år er 26 unge spillere fra hele Nordjylland og ikke mindst Norge samlet i Badmintonhallen for at træne og hygge sig. Det er spillere fra VEB, der står for træningen.

 

05-08-2013:
Så starter sæsonnen snart igen - KOM og vær med.
Sæsonnen 2013-2014 starter officielt mandag den 19. august. Der er standerhejsning og et arrangement torsdag den 29. august kl. 1800. Kom og vær med til at fortsætte Skagen Badmintonklubs store succes.
Denne sæson ser utrolig spændende ud, og der satses på, at gøre klubben endnu bedre, både træningsmæssigt og socialt. Udover de gode trænere der allerede er på plads, arbejdes der på, at 2-3 nye VEB-spillere skal indgå i trænerstaben midt i efteråret og frem, hvilket gør, at der kan tilbydes endnu mere træning til dem der har mod og lyst til det.

20-05-2013:
Kristoffer vinder stor international turnering i Farum.
Som sidste turnering på sæsonen, er der traditionen tro Danish Junior Open i Farum. Stævnet tiltrækker typisk spillere fra det nordlige Europa, men denne gang var der i bl.a. U13 besøg fra Indien. Det var et spændende bekendtskab, hvor de indiske spillere kunne vise de danske, at der stadig var noget at træne på! I Kristoffers årgang (U15E) var det primært spiller fra Norden, der deltog. Kristoffer var tilmeldt i single og mix, og efter de indledende kampe fredag og lørdag, havde Kristoffer spillet sig i semifinalen og siden i finalen i alle tre rækker, idet Kristoffer fik muligheden for at træde ind som reserve i herredouble. Efter fantastisk flot spil i den kraftige varme, løb Kristoffer af sted med Guld i både single og mix sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen (Værløse), samt sølv i herredouble. Et rigtigt flot punktum på en god sæson.
 

14-05-2013:
Sæsonafslutningen for ungdom i billeder og tekst.
Som noget af det sidste på denne meget spændende sæson, var der en lille afslutningsturnering, hvor blandede par spillede mod hinanden. De sidste runder var selvfølgelig med "regler". Det var regler som at spille med venstre hånd, kun lave underhåndsslag og ikke mindst at hoppe ved hvert slag. Der blev grinet højlydt!

Efter kampene var der spisning i Sportskantinen, samt overrækkelse af takkegaver til John, Caroline og Emilie, der efter en super indsats stopper (holder pause) som trænere. Desuden blev Fighterpokalen velfortjent overrakt til Julie Hjermitslev. Fighterpokalen gives til den spiller, der i holdturneringen har gjort det bedst.


13-05-2013:

Sæsonafslutningen nærmer sig med hastige skridt.
Som noget af det sidste på denne meget spændende sæson, er der en lille afslutningsturnering tirsdag den 14. maj kl. 1630-1800 med efterfølgende spisning. MØD op og deltag.
Selvom den officielle træning snart er forbi, kan der kun opfordres til, at formen holdes ved lige hen over sommeren. Flere spillere har allerede arrangeret "privat"-træning. Men en god løbetur, fodbold eller lign. er også en god løsning. Hvis man ikke har lyst til at løbe alene, kan man finde nogle at løbe sammen med, eller evt. deltage i fortræningen til Skagensløbet.

04-05-2013:
Mads fik en flot 2. plads i mix.
Mads vinder lørdag 4 Maj  i Horn/Fårvang en flot andenplads i mix U13M med makker Emma Tønning Christensen, Esbjerg ESG / Martin

20-04-2013:
Frederik Aalestrup, Kristina og Kristoffer Weesgaard var i weekenden til Grand Prix-finalerne, hvor Frederik blev kåret som Årets spiller (U19).
Som afslutning på sæsonen for elitespillerne deltager landets bedste 8 i single og de bedste 6 doublepar i Grand Prix. Her var Skagen Badmintonklub flot repræsenteret med Frederik Aalestrup i single, Kristina Weesgaard i double og Kristoffer Weesgaard som en af de få i både single, double og mix. Arrangementet starter fredag og ender med finaler søndag. Lørdag aften er der banket, hvor der er spisning og underholdning, samt kåring af Årets spiller i U13, U15, U17 og U19. Her blev Frederik Aalestrup kåret som årets spiller i U19 - STORT TILLYKKE. Til overrækkelse af gaverne var Peter Gade til stede. 

Udover kåringen til årets spiller kunne Frederik tillige hjemtage en flot 3. plads. Kristoffer fik en 2. plads i mix og en 3. plads i double. 
 

11-04-2013:
Kristoffer fik overrakt GODT GÅET PRISEN for deltagelse med landsholdet.
Kristoffer Weesgaard fik overrakt Frederikshavns GODT GÅET PRIS for sin deltagelse med det Danske U15 landshold til et stort internationalt stævne i tyske Langenfeld. Overrækkelsen skete ved en stor ceremoni i Maskinhallen.
Prisen gives til idrætsudøvere, der er udtaget til landsholdet, er blevet dansk eller jysk mester.
 

11-04-2013:
Sofie hædret med blomster for oprykning.
Ved træningen blev Sofie hædret for oprykning til M-rækken  - TILLYKKE.
 

09-04-2013:
Mads hædret med blomster og sø-stjerne for sit JM.
Ved træningen tirsdag blev Mads hædret for sit Jyske mesterskab med blomster og sø-stjerne, som traditionen byder - TILLYKKE.
 

19-03-2013:
Guld til Nicklas Terpet - SUPER FLOT!.
Nicklas Terpet var i weekenden til stævne i St.Restrup, hvor han kom hjem med en 1.plads i U11D single.


Lørdag d. 2/3 var Nicklas Terpet til stævne i Tversted/Bindslev, hvor han spillede U11C i herre double med x-makker, hvor de fik en flot 2.plads. /Anne-Mette
 

17-03-2013:
Sølv til Line, Guld til Kristina og Frederik i weekenden.
I weekenden var Line Falk Andreasen til sit første U11B stævne i St Restrup, hvor hun fik en flot andenplads i single. /Martin


Kristina Weesgaard og Frederik Aalestrup var i Erritsø til seniorstævne. Her vandt de guld i double begge to. Kristina sammen med sin makker fra DM, Trine Villadsen og Frederik med sin faste VEB-makker Nicky Bach. (arkivbilleder)


 

09-03-2013:
Lørdagens mange begivenheder i billeder.
I weekenden var der dobbelt oprykningskamp i Badmintonhallen. 3. division kunne med en sejr og 3 point over Solrød rykke op i 2. division inden den sidste kamp. Det blev en fantastisk spændende og tæt holdkamp. 3. division vandt holdkampen, men "kun" med 7-6 og derved 2 point. Derfor blev det ikke til oprykning i den omgang, der skal nu point på tavlen i den sidste udekamp mod Horsens. Bedre gik det for serie 1. Det blev til en sikker 8-5 sejr over Øster Hurup, og derved oprykning til Jyllandsserien. Efter kampene blev oprykningen fejret på behørig vis, med boblevand og spisning på Hr. Høyer, hvor optakten til den dobbelte oprykningskamp også var startet med brunch.Inden de to kampe startede var der overrækkelse af 200-kamps diplom til Jacob Juhl, samt gave og blomster til de 3 Skagensspillere Kristina Weesgaard, Frederik Aalestrup og Kristoffer Weesgaard, der weekenden før havde vundet medaljer ved DM.

Danmarksserie-holdet spillede på udebane mod Skovbakken og tabte 1-12, men skyndte sig hjem for at deltage i oprykningsfesten. Serie 2 ("familieholdet") vandt en sikker sejr på 7-4 over Gug.
Alt i alt en god badmintonweekend. 

09-03-2013:
Billeder fra U15-holdets hjemmekamp lørdag.
Der var lidt mangel på drenge til lørdagens holdkamp, så det var lidt op ad bakke. Med der blev kæmpet hele vejen. Det blev til sejr over Støvring, men nederlag til topholdet Skalborg.

 

07-03-2013:
3. division kan med en sejr på lørdag rykke op i 2. division - KOM OG STØT!
På lørdag kl. 1400 er der holdkamp for 3. division, hvor de skal møde stærke Solrød. Med en sejr og 3 point på hjemmebane, rykker de op i 2. division. Så kom og hjælp med at lave en fantastisk stemning i hallen.
Hvis det flasker sig for serie 1, kan de være i samme situation - at de med en sejr kan rykke op i Jyllandsserien. Der arbejdes på, at flytte deres hjemmekamp til samme tidspunkt som 3. division spiller.
SÅ FYLD HALLEN, og håb på billeder som dette!
 

03-03-2013:
Frederik Aalestrup, Kristina og Kristoffer Weesgaard vinder medaljer ved DM.
Ved U15-DM i Viborg var det ligeved og næsten for Kristoffer. Det blev til 2 finalepladser samt en semifinale. I single blev det til en 3. plads efter en utrolig velspillet 3-sætter i semifinalen, hvor Kristoffer med mindste marginal måtte se sig slået af den senere danmarksmester. I herredouble fik Kristoffer en 2. plads med sin makker Jakob Lindqvist. I mix så det en overgang ud til en 2-sæts sejr, men det glippede, så Kristoffer fik også her en 2. plads sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen.


Ved U19 DM, der blev afholdt i Skagen, var der medaljer til Kristina Weesgaard og Frederik Aalestrup. Kristina fik en 3. plads i damedouble sammen med Trine Villadsen. Frederik var rigtigt godt kørende i herresingle lørdag og havde spillet sig i semifinalen. Det blev til en flot 3. plads bladt Danmarks absolut bedste.
Sædvanen tro var det et vellykket arrangement i Skagen. USU havde igen sørget for de perfekte rammer for et DM. Sammen med nogle af byens butikker havde USU sørget for en gave til alle medaljetagere - Der er lutter roser fra alle - FLOT.

 

24-02-2013:
Kristoffer Weesgaard vinder Guld ved det uofficielle Europamesterskab.
Kristoffer har i uge 8 været i Uppsala i Sverige med det Danske U15 badmintonlandshold. Han var udtaget til at repræsentere de danske farver ved den såkaldte 8-nationsturnering, som er et uofficielt Europamesterskab i badminton. Ved denne turnering deltager det engelske, franske, tyske, belgiske, hollandske, schweiziske, svenske og danske landshold. Først blev der spillet holdturnering, hvor Kristoffer sammen med resten af det danske landshold kom i finalen. Her blev det efter mange tætte kampe til en sølvmedalje, da Frankrig løb med sejren med 5-4.
Efter holdturneringen blev der spillet individuelle mesterskaber med stor succes for Kristoffer Weesgaard og Danmark. Kristoffer vandt nemlig Guld i mixdouble sammen med makkeren Julie Dawall Jacobsen fra Værløse.
Desværre kom Kristoffer ikke til at deltage i herredouble, idet hans makker Jakob Lindqvist blev skadet. De 2 drenge var ellers seedet til en finaleplads.
Men med en sølv og en guldmedalje om halsen var det alligevel en stolt ung skawbo, der sent søndag aften vendte hjem til Skagen mange oplevelser rigere. /Anne

19-02-2013:
Kristoffer Weesgaard er igen udtaget til U15-landsholdet.
Kristoffer drager onsdag den 20. februar afsted til Uppsala i Sverige. Han er sammen med andre 5 drenge og 6 piger udtaget til det Danske U15-Landshold. Torsdag og fredag spilles det uofficielle Europamesterskab for hold (8-nations). Danmark er i pulje med Schweiz,Tyskland og Sverige. Og i den anden pulje er England, Frankrig, Belgien og Holland. Vinderen af de to puljer spiller så om Europamesterskabet for hold.
Fredag aften starter den individuelle turnering, hvor Kristoffer stiller op i alle 3 rækker Mix, herredouble og single. Skagen Badmintonklub ønsker Held og Lykke.
 

19-02-2013:
Sofie Gaden Pedersen vandt både DS og MIX og rykkede op i M - TILLYKKE.
Sofie var til stævne den 16-02 i Bindslev for U15A... Det blev til guld i DS og guld i Mix med Nichlas Larsen fra Bindslev.
Det betyder at Sofie er rykket op i Mester-rækken .. John
 

12-02-2013:
Blomster til de spillere, der er rykket op.
Traditionen tro, var der blomster til de spillere, der rykker op i M-rækken - TILLYKKE

10-02-2013:
Der var masse af flotte resultater samt 3 4 gange oprykning i weekenden.
Tobias Nielsen og Theis Jensen vandt en flot guldmedalje i herredouble til stævnet d. 9-2-2013 i Aalborg Triton. De sluttede af med et nervepirrende 2.sæt, som de vinder 30-29. 
Pointene betyder at Tobias Nielsen nu rykker op som C-spiller - TILLYKKE. /Catrine Nielsen


Familien Falk Andreasen havde også en fantastisk weekend:
Line Falk Andreasen vinder i Ålborg Triton i single i U11C og rykker nu op i U11B

 

Mads Falk Andreasen vinder i Ålborg abc i mix og rykker nu op i den næsthøjeste række - Mesterrækken (U13M). /Martin


Frederik Ledet Andersen er rykket op i U15M efter at have vundet herredouble og blev nr. 2 i single ved stævne i Gug. Som det ses af billedet, var finalen i double mod 
Lucas og Tobias Vede Andersen, der så fik en flot 2. plads.I U15E var Kristoffer Weesgaard til et stort internationalt stævne i Kastrup, med deltagere så langt væk fra som Rusland. Kristoffer stillede op i single og herredouble. Her blev det til 2. plads i HD efter en utrolig tæt 3-sætter. I single blev det efter endnu en tæt 3-sætter til en 3. plads. /Kenneth

03-02-2013:
John Pedersen havde re-debut på serie 2 i weekenden.
Der var "dobbelt" hjemmekamp med Serie 2 og Serie 1 i weekenden. Der var fælles opvarmning og kampråb, og så var der eller kampe på alle 6 baner i den store hal. Serie 2 (Familieholdet) havde re-debut til John Pedersen, der med alt sin erfaring og fantastiske spil sendte modstanderen på hjørne-jagt i sin single. Det blev en meget overbevisende sejre. Dem var der til gengæld ikke helt nok af. Det blev til et 2-9 nederlag til St. Restrup i oprykningsspillet til Serie 1.
Serie 1 mødte på hjemmebane Svenstrup, hvor det blev til en god sejr på 9-4. Sejre kom i hus efter nogle rigtigt spændende kampe, hvor de mange tilskuere fik noget for "pengene". Med sejren ligger Serie 1 på en delt 1. plads i kampen for oprykning til Jyllandsserien. Igen var Serie 1's maskot med.

02-02-2013:
Mads vandt igen Guld i HD, og er nu tæt ved at rykke op i Mesterrækken.
Mads Falk Andreasen og Makker Valdemar Bang Nielsen Skalborg BK vandt igen guld i herredouble i U13A denne gang til stævnet i ST Restrup./ Martin

02-02-2013:
3. division vandt den 1. oprykningskamp. Danmarksserien havde det svært.
Så kom der gang i det spændende oprykningsspil. Danmarksserien er kommet i en meget svær pulje, og uden point med over, er det lidt op ad bakke. Når der samtidig var afbud, blev det da også til en hård debut, idet de på udebane mod Silkeborg løb ind i et 0-13 nederlag. Trods overmagten blev der kæmpet hårdt fra alle spillernes side og med lidt held kunne der være blevet pyntet lidt på resultatet. Danmarksserien spiller hjemmekamp mod Højbjerg søndag den 24. februar kl. 1400. 
3. divisions var på hjemmebane og havde besøg af Svendborg. Her blev der også fightet til den store guldmedalje. Alle var klar fra start, og det blev til en rigtig god holdkamp. Det blev til en flot og sikker 10-3 sejr. Og da Solrød overraskende tabte, betød sejren en øjeblikkelig 2. plads i oprykningsspillet til 2. division (der kan læses et fyldigt kampreferat på VEB's hjemmeside www.elitebadminton.dk)

27-01-2013:
Mads Falk Andreasen blev Jysk/fynsk mester i double i weekenden - FLOT!
Mads Falk Andreasen vandt guld og det jysk/fynske mesterskab i herredouble i U13A i Videbæk med makker Valdemar Bang Nielsen (Skalborg BK) og vandt også sølv i mixdouble med Melanie Lynge (Horsens BK) / Martin
 

20-01-2013:
Mads Falk Andreasen og Kristoffer Weesgaard vandt Guld i weekenden.
Mads Falk Andreasen vandt igen guld i U13A herredouble med makker Valdemar Bang Nielsen (Skalborg BK) i Randers. /MartinI U15E var Kristoffer for en gang skyld ikke så langt hjemmefra, idet weekenden bød på stævne i Hjørring. Kristoffer var tilmeldt i double og single. Det blev til finaleplads i begge rækker. I herredoublen vandt Kristoffer Guld sammen med sin faste makker Jakob Lindqvist (Holbæk). Efterfølgende i single-finalen løb tanken lidt tom og det blev til en trods alt flot 2. plads. /Kenneth
 

13-01-2013:
Alle seniorholdene vandt og skal spille om oprykning.
Weekenden var vigtig for alle seniorhold. Derfor var der også lavet et sponsorarrangement, hvor Skagen Badmintonklubs sponsorer var inviteret til at se 3. division og serie 1's hjemmekamp. Serie 1 vandt dog uden kamp. 
Optil 3. divisionskampen var hallen fuld af ungdomsspiller fra nær og fjern, da U13 og U17 havde hjemmekampe.
U17 spillede 3-3 med Stidsholt og tabte knebent til Hadsund med 2-4.

 
U13-holdet vandt 4-2 over Hjørring, men tabte efter en meget tæt kamp med 2-4 til topholdet fra Bagterp. De resultater betyder en foreløbig 2. plads i puljen.


U15 og U11-holdene var ude og spille. U11-1 ligger på en øjeblikkelig flot 3. plads med sejr over Bagterp på 6-0 og 3-3 mod Hals. U11-2 ligger på en flot 4. plads med 3-3 mod Strandby og et knebent nederlag på 2-4 til Bindslev-Tversted. U15-resultater følger.

Forud for 3. divisionskampen, var der sponsorarrangement, hvor udvalgte seniorspillere stillede op til kamp "mod" nogle af sponsorerne. Blandt andet blev der spillet "røv", hvor Jacob Juhl var den "heldige vinder"!Under sponsorarrangementer vandt Veteran-holdet 5-1 over Ulsted og ligger nu på 1. pladsen, med mulighed for oprykning.
Efter nogle af sponsorerne havde spillet lidt, var der lidt til maven og optakt til kampen ved Jan R. Jensen.
3. division skulle møde Ikast om muligheden for at ende i toppen af puljen. Der var tænding på fra starten, og det blev til en sikker sejr på 11-2, men da topholdet Højbjerg også vandt, blev det samlet en 2. plads i puljen og 4 point med til oprykningsspillet til 2. division.Danmarksserien var på udebane mod Vejgaard, hvor det blev til en sejr på 7-6. Derved endte holdet på en 4. plads i puljen og er med i oprykningsspillet til 3. division, dog uden at tage point med.
Serie 1 vandt uden kamp mod LIndholm og sikrede sig derved 1. pladsen og 6 point til oprykningsspillet til Jyllandsserien.
Serie 2 havde 2 kampe til at skrabe 1 point sammen, der kunne sikre oprykningsspil til serie 1. Kampen søndag mod Lindholm blev til et 4-7 nederlag. Så var der kun en udsat kamp mod Skalborg at hænge sin hat på. Her blev det til en flot 6-5 sejr og 2 point, hvilket gav en samlet 2. plads i puljen og 4 point med i oprykningsspillet.
 

09-01-2013:
KOM og støt 3. division mv. på deres vej mod oprykning.
På lørdag er der holdkampe på Skagen Badmintonklubs hjemmebane. 3. division tager mod Ikast, der i øjeblikket ligger på 4. plads. Skagen og Frederikshavn (Vendsyssel) ligger på 2. plads blot 1 point efter nr. 1 Højbjerg. Serie 1 skulle ligeledes spille hjemmekamp, med et afbud fra Lindholm, betyder sejre uden kamp og derfor ender Serie 1 på 1. plads i grundspillet og tager max-point med i spillet om oprykning til Jyllandsserien. Skagen Badmintonklub benytter hjemmekampene til at invitere alle klubbens sponsorer på spændende badminton, samt lidt godt til maven. KOM OG STØT holdene.

07-01-2013:
OPFORDRING til alle spillere og forældre:
Når vores fantastisk gode spillere vinder ved stævner omkring i landet, så husk at tage nogle billeder. Og ikke mindst husk at støtte alle vores sponsorer ved, at spillerne har deres klubtøj på!
Vi har været rigtig gode til det, så det er blot en reminder fra bestyrelsen. Det er utroligt vigtigt, idet sponsorarbejdet bliver en del lettere, når sponsorerne kan se, de "får" noget tilbage./Kenneth 

06-01-2013:
Mads vandt GULD igen:
Mads Falk Andreasen vandt lørdag 5/01 guld i herredouble med makker Valdemar Bang Nielsen (Skalborg bk) og blev nummer to i single i U13A stævnet i Gistrup. /Martin
 

02-01-2013:
HJÆLP til selvhjælp - ungdomsspillere "tjenet" lidt penge i onsdags.
1 2 3 ... 13 .. 47 .. 181 vi tæller status ved Eurospar Doggerbanke .....
 

30-12-2012:
HJÆLP til selvhjælp - ungdomsspillere kan "tjene" lidt penge på onsdag.
SMS fra Morten Friis til de aktuelle spiller - andre interesserede er selvfølgelig også velkomne til at hjælpe:
Hej !! Badmintonklubben har brug for din hjælp allerede først i det nye år. Vi har fået tilbudt at hjælpe købmand Johnny (Eurospar, Doggerbanke) med optælling i forbindelse med status og kan på den måde tjene nogle penge til ungdomsarbejdet i klubben. Det er onsdag d. 2. januar kl. 14 til kl. ca. 20. Hvis du vil hjælpe skal du tilmelde dig til dette nummer (23720145) også gerne hvis du kun kan være med noget af tiden... Fortsat god jul og godt nytår, hilsen Morten Friis

24-12-2012:
GOD JUL OG GODT NYTÅR
Skagen Badmintonklub ønsker alle en god jul og et godt nytår, og vil i den forbindelse takke alle for hjælpen i det forgangne år. Det er spillerne for de fantastiske resultater - det er trænerne for at gøre spilleren så gode - det er udvalgene, bestyrelser og kontoret for det kæmpe arbejde - det er Hallen og SportsKantinen - det er forældre og hjælpere der altid stiller op, når der er brug for det - det er ALLE, der gør Skagen Badmintonklub til noget særligt! TAK

22-12-2012:
Mads er tilbage med GULD efter oprykning til U13A - Flot:
Til et stævne i Horn/Fårvang vandt Mads Falk Andreasen guld i Mixdouble med Makker Julie Jensen Søften bk og en fik en andenplads i herredouble med makker Mikkel Engelbæk Middelfart bk i U13A. /Martin
 

16-12-2012:
Girl-Power og Frederik!
Vi var til stævne i Stidsholt i weekenden...
Ida Venø vinder guld i DD.. og sølv i mix i U17A og er rykket op i Mester - TILLYKKE
Signe vinder guld i DS og Guld i DD i U17C.
Sofie vinder guld i DS og guld i DD med Emma...og sammen med Emmas vandt Frederik guld i mix (U15A) /John

13-12-2012:
Festlig juleafslutning for "Johns" tirsdags og torsdagshold.
Torsdag var der julefest i badmintonhallen. Efter træningen (der også var lidt af en fest) var der spisning i Sportskatinen - Hjemmelavet Byg-Selv-Burger med alt nødvendig tilbehør. Der var en enkelt, der havde lidt svært ved spisningen, idet nissehuen var lidt fejlplaceret! Efter spisningen, var der leg i hallen og pakkespil. Pakkerne skiftede meget hurtigt hænder til både glæde og ærgrelse for deltagerne. Til sidst var der pakke(r) til alle.09-12-2012:
Holdrunden i denne weekend gav sejre til alle seniorhold.
Ved weekendens holdkampe var der rigtigt meget på spil i forhold til seniorholdenes mulighed for oprykningsspil eller undgåelse for at skulle spille om nedrykning. 3. division spillede topkamp hjemme og vandt sikkert 9-4 over Triton. 3. division ligger stadig på en sikker 2. plads kun 1 point efter Højbjerg og skal håbe på lidt hjælp i grundspillets sidste kamp den 12. januar, for at kunne indtage 1. pladsen. Som det ses på billederne var Rikke skadet, vist nok noget med øjnene! Danmarksserien kæmpede om den livsgivende 4. plads i en meget tæt pulje, og vandt overbevisende 11-2 over abc- Aalborg. Derved er 4. pladsen umiddelbart sikret.Serie 1 var i Hjørring for at forsvare 1. pladsen i puljen. Det blev til en sikker sejr på 10-3 og kan selv i den sidste puljekamp afgøre stillingen. Serie 2's kamp blev aflyst pga. vejret og skal spilles på et senere tidspunkt. Serie 2 ligger på en aktuel 3. plads og er sikker på, som de øvrige hold, at skulle spille om oprykning.


02-12-2012:
Mange Skagensspillere blev Kredsmestre i weekenden.
Ved weekendens Nordjyske Mesterskab var der rigtit mange Skagensspiller på podiet. 

I U9B blev det til flot 3. plads til Sofie Thomsen i både single og double.
 

I U11C blev det til en flot 2. plads til Line Falk Andreasen i single.
 

I U11D blev Julie Hjermitslev og Lærke Thomsen Nordjyske Mestre i double. Julie blev også Nordjyst Mester i single. Lærke fik desuden en flot 3. plads i single.
  

I U15A blev det til følgende flotte resultater: I damesingle var der lokalopgør i finalen. Det endte med 1. plads og Nordjysk Mesterskab til Sofie Gaden Pedersen, 2. pladsen gik til Emma Thomsen. I double var Sofie og Emma så på samme side af nettet, og blev sammen Nordjyske Mestre. I Mix var der 1. plads og Nordjysk Mesterskab til Frederik Ledet Andersen og Emma Thomsen. Med dette lykkedes det for Emma at rykke op i Mester-rækken - TILLYKKE.
 

I U17M var Ida Friis til sit første M-stævne. Her blev det til en 2.plads i double sammen med makkeren Isabella Olsen (Sæby), efter at man først måtte tælle vundne sæt, herefter tælle point - så et virkelig tæt opgør. 

I U17A kom Ida Venø på 1. pladsen i damedouble sammen med sin makker Mathilde Nielsen (Stidsholt) og det blev også til en 1. plads i mix sammen med makkeren Nicolai Levin Sørensen (Stidsholt). Dermed blev Ida dobbelt Nordjysk Mester.

I U17C var der stor succes for Signe Gaden Pedersen. Signe blev Nordjysk Mester i double sammen med Stine Jespersen (Hjørring) og fik en flot 2. plads i single.
 

27-11-2012:
Fantastisk hyggelig Juleklip og pyntning af juletræ.
Der var mødt rigtigt mange glade børn og forældre op til den årlige JULE-klippe-pynte-hygge dag. Der blev lavet det mest fantastiske julepynt - lige fra musetrapper over flettede hjerter, engle til stjerner. Det meste endte på juletræet.... men der var heldigvis så meget, at børnene også kunne tage noget med hjem (måske til en gave eller to).
Under og efter klipningen, var der selvfølgelig også tid til at lege og "fjolle" rundt om juletræet.


Efter pyntningen var der æbleskiver og saft i lange baner og til sidst blev juletræet endeligt taget i brug med "nu er det jul igen".
TAK til alle forældre, børn, Sportskantinen og ikke mindst Mie for en super dejlig og hyggelig dag /Kenneth

25-11-2012:
Guld og oprykning i weekenden
Ved U11D-stævne i Bindslev blev det til flere flotte resultater i weekenden. Julie Hjermitslev var i hele 2 finaler. Julie vandt mix-finalen sammen med Tobias Lundholm Nielsen i "lokal opgøret " mod Theis Jensen og Lærke Thomsen. I single vandt Julie også Guld og har dermed kvalificeret sig til C-rækken - TILLYKKE.I U15A vandt Emma Thomsen og Frederik Ledet Andersen førstepladsen i mixdouble. Og de vandt også begge 2 førstepladsen i henholdsvis damesingle og herresingle. Frederik fik også en andenplads i herredouble med sin makker fra Åbybro. Så alt i alt en god medaljehøst i Aalborg Triton.
Danmarks bedste spillere i U15-Elite var samlet til Mini-grandprix i Værløse. Her var Skagen Badmintonklub repræsenteret ved Kristoffer Weesgaard. Det blev en fantastisk weekend. Kristoffer vandt Guld sammen med sin mix-makker Julie Dawall Jakobsen (Værløse), igen uden at afgive sæt. Denne gang måtte der dog ombolde til i 2. sæt i en utrolig velspillet finale. Sammen med makkeren Jakob Lindqvist (Holbæk) vandt Kristoffer også guld i double. Finalen var helt utrolig spændende. Trods matchbolde mod sig i 2. sæt, lykkedes det Kristoffer og Jakob at vende kampen og vinde i 3 sæt. Kristoffer fik desuden i en 3. plads i single og er pt nr. 1 i både single og mix og nr. 2 i double i Danmark

 

20-11-2012:
Kom og pynt JULETRÆET på tirsdag den 27. november kl 1600-1700. 
Traditionen tro, er der JULEKLIP og efterfølgende pyntning af juletræet. Kom og vær med, alt hvad der skal bruges er i klubben - blot medbring det gode humør og NISSEHUEN. Der bliver serveret æbleskiver og saft. Der er kaffe på kanden til de voksne.17-11-2012:
Holdrunden i denne weekend bød både på sejre og nederlag.
Ved weekendens holdkampe var der rigtigt mange spændende kampe. I U11 var der hjemmekamp og kamp er det helt rigtige udtryk. Der blev kæmpet til den helt store guldmedalje. Sveden sprang, tungen lige i munden og forældre på det yderste af sædet med udfald til samme side som spilleren - lige som det skal være! Efter de to holdkampe mod Gug og Bislev-Nibe var der kun vindere, resultatet af holdkampene blev nemlig 3-3 mod begge modstandere. Her ses et par stemningsbilleder:U13 havde også hjemmekamp. Med en utrolig slutspurt og med sejr i 3. sæt lykkedes det Skagen at tage sejren med 4-2, og er stadig tophold.


U15 og U17 resultater følger.
Serie 2 (familieholdet) vandt på WO og ligger pt. på en sikker 3. plads.
Serie 1 var i Brønderslev, hvor hjemmeholdet havde fundet de "gamle" divisionsspillere frem på pigesiden, så det var svært. Men ikke desto mindre lykkedes det holdet at vinde med 7-6 og indtager stadig 1. pladsen. Igen var holdets maskot med for at støtte.

Danmarksserien er havnet i en meget hård pulje og kæmper for at blive blandt de 4 øverste i grundspillet. Der var før weekende kun 3 runder tilbage og Danmarksserien lå på 5. pladsen. Men med en 9-4 sejr over Svenstrup, ligger Danmarksserien nu på 4. pladsen og kan med sejre i de 2 sidste kampe selv afgøre det. 
3. division var før weekenden på 1. plads, men der ventede en meget svær kamp i Højbjerg, som kun var 2 point efter. Og desværre var Højbjerg bedst på dagen. Det blev til et 8-5 nederlag, så 3. division nu er på 2. pladsen 1 point efter Højbjerg. 
Se mere under Holdturnering, hvor der er link til BadmintonPeople. 

11-11-2012:
Guld til både store og små i denne weekend.
Ved seniorstævne i Grindsted var alle tallene i tællersystemet næsten i brug for at vise resultatet ved finalen i herredouble.
Frederik Aalestrup sammen med makker Nicky Bach, Frederikshavn, var ude i det helt store drama i deres herredoublefinale i senior M.
Efter røgen havde lagt sig, var sejren i hus med resultatet i 3. sæt af finalen på hele 29-27 (ses i baggrunden af billedet).
 

Ved U17A stævne i Aalborg ABC, gør Ida Friis rent bord, 3 x Guld. Damesingle var en gentagelse af sidste weekends finale mod Kathrine Jensen, Aabybro denne gang med Ida som vinder i 2 tætte sæt. Damedouble gav igen guld til Ida Friis og makkeren Isabella Olsen, Sæby. Ida Friis med makkeren Mark Kjeldgaard, Vodskov vinder mixen i 3 utroligt tætte sæt og en fantastisk velspillet kamp over Rasmus Rechtnagel Christensen og Isabella Olsen, Sæby.


U15-Elite var i Esbjerg. Her var Kristoffer Weesgaard med mix-makker Julie Dawall Jakobsen, Værløse helt suveræne. Uden at afgive et eneste sæt og med en knusende sejr på 21-7, 21-5 i finalen blev det til velfortjent Guld. Kristoffer ligger lige pt. nr. 1 i landet i mix 
og single, samt nr. 2 i double.Line Falk Andreasen vandt i weekenden DGI Nordjylland landsdelsmesterskabet i U11D i både single og double. Derved er Line nu rykket op i U11C - TILLYKKE.


11-11-2012:
BADMINTON PÅ TOPPEN:
Der er igen blevet afholt diplomstævne i Badminton På Toppen. Denne gang var det i Bindslev.Der var tilmeldt 45 børn. Fra  Skagen Badmintonklub deltog der 16 børn. Det blev igen en rigtig hyggelig dag med masser af gode kampe. Forældre og søskende stod ved sidelinjen og heppede på de små poder. 

Næste diplomstævne bliver d. 3. februar 2013, og det er i Strandby.
 

HUSK VEB-kamp tirsdag den 6. november kl. 1900 i Arena Nord
Der er gratis entre.
Det bliver sikkert en brag af en kamp. Det er de helt store kanoner, der støder sammen når Skælskør/Slagelses (danske mestre) kommer til Frederikshavn. Publikum kan altså se frem til at opleve bl.a. Thomas Laybourn, OL-bronzevinderen Joachim Fischer, Yao Jie, Li Wenyan, Eric Pang, Hans-Kristian Vittinghus, Nikolaj Overgaard, Zvonimir, Robert Matuesiak med flere 

04-11-2012:
8 x Guld og 8 x Sølv til Skagenspillere i denne weekend.
Stævne i Skalborg:
I U11D blev det til 2 gange guld. Julie Hjermitslev vandt flot Guld i single, og fik sølv sammen med Lærke Thomsen i double. Her var der også skagenspiller på den anden side af nettet, idet det så blev til Guld for Sofie Thomsen sammen med Maria Holm, SæbyVed sit blot 2. stævne blev det utrolig flot til sølv for Tobias Lundholm Nielsen i single.
 

I U13B var Mads Falk Andreasen på spil igen. Denne gang var det i single, hvor det blev til sølv. Derved var de sidste nødvendige point i hus, så Mads nu kan kalde sig U13A-spiller - TILLYKKE.
 

Stævne i Aabybro:
I U15B var tvillingerne Lucas og Tobias Vede Andersen helt ustyrlige. De mødte hinanden i single-finalen, hvor Lucas vandt guld og Tobias fik sølv. I double var de på samme side, og her blev alt modstand fejet af banen. Det blev hermed til guld for Lucas og Tobias.
 

I U15A var der også lokalopgør. I finalen i single vandt Sofie Gaden Pedersen guld og Emma Thomsen sølv. Sammen vandt Sofie og Emma guld i double. Sidst men ikke mindst vandt Emma guld i mix sammen med Frederik Ledet Andersen.I U17A trak Ida Friis det længste strå i endnu et lokalbrag. I double stod Ida Friis overfor Ida Venø Jensen i finalen. Ida Friis vandt guld sammen med Isabella Olsen, Sæby. Ida Venø fik dermed sølv med sin makker Matilde Nielsen, Aars. Ida Friis var også i finalen i single, hvor det efter en utrolig tæt kamp blev til sølv. Med de point er Ida nu rykket op i U17M (mester) - TILLYKKE.
 

31-10-2012:
SBK's VENNER uddeler fortjent årets Idrætspris til Helle.

I forbindelse med Skagen Badmintonklubs Venners generalforsamling var et af punkterne, uddeling af Idrætsprisen 2012. Her er Vennernes valg og begrundelse:

Idrætsprisen 2012, går til Helle Mathiassen.
Helle har i 3 år siddet som udvalgsmedlem i USU.
Helle kom ind i udvalget, da datteren Emma begyndte sin badmintonkarrierer.
Helle som aldrig selv har spillet badminton, vidste på daværende tidspunkt intet om denne ædle sport, men skulle efter sigende, være kommet ret godt efter dette.
Helle har ofte været med som holdleder for U13 og på nuværende er hun ofte med som holdleder for U15.
Helle er også altid at finde i hallerne rundt omkring, når datteren Emma, deltager ved åbne stævner.
Hvis der skal arrangeres fællesture med andre spillere og deres familier til åbne stævner, er det ligeledes Helle der er arrangør på disse ture, hvor der hygges og til tider overnattes.
Helle er altid med, og stiller op når klubben har nogle arrangementer, hvor der skal bruges en hjælpende hånd.
Prisen gives til Helle for det arbejde og arrangement som Helle gør for Klubben og dennes medlemmer.

Et stort tillykke til Helle.

30-10-2012:
USU afholder arrangement med Kirsten Leth for forældre og spillere.
For at klæde både forældre og ikke mindst spillere på til, hvad det vil sige at spille badminton, både med hensyn til træning, og isæt stævner har USU arrangeret Kirsten Leth (udviklingskonsulent i Badminton Danmark) til at holde et indlæg herom.
Her blev forældrene informeret om, hvordan forældre kan støtte spillerne i hallen og meget vigtigt omkring kost og søvn optil stævner. Spillerne fik indsigt i, hvad og hvor meget, der skal drikkes ved stævner og træning. Og at den IKKE står på slik aftenen før!
 

21-10-2012:
3 x Guld til Skagen Badmintonklub ved Yonex Denmark Open
Yonex Denmark Open i Odense, der foregår i uge 42, er den største badmintonturnering på dansk grund. Alle verdensstjerne er på plads for at vinde den eftertragtede Super Series Premier-turnering.
Sideløbende er der en ungdomsturnering (Yonex Denmark Junior), hvor alle danske og en del udenlandske ungdomsspiller kæmper om medaljer, og samtidigt kan se alle verdensstjerne på tæt hold.
Skagen Badmintonklub var her med helt fremme i kampen om det ædle metal. 
I U13B vandt Mads Falk Andreasen Guld i herredouble sammen med sin makker Jonas Oxlund Segato, Kolding BK. I U15A vandt Emma Thomsen og Frederik Ledet Andersen Guld i mix-double. Sejen kom i hus efter flere tætte og spændende kampe.


I U15-Elite vandt Kristoffer Weesgaard Guld i herresingle, samt en 2. plads i herredouble sammen med sin makker Jakob Lindqvist, Holbæk.
 

Lee Chong Wei's "kostråd"
Ved Yonex Denmark Open i Odense luftede Lee Chong Wei en mulig årsag til hans store succes på topplan i badminton. 2 timer før hans kamp mod Jan Ø lørdag, ankom han til hallen med sin mad (se billede). Dagen efter på hans 30 års fødselsdag bestod kosten af kage!

14-10-2012:
Frederik Aalestrup får flot 2. plads ved Senior M stævne:
Sammen med Nicky Bach fik Frederik Aalestrup en fornem 2. plads ved weekendens senior M stævne.

14-10-2012:
GULD i spandevis til Skagen Badmintonklub her i weekenden:
U15A stævne i Støvring:
Det blev til følgende placeringer: 1. plads i mix til Emma Thomsen og Frederik ledet. 1. plads i damedouble til Emma og Sofie Pedersen. Og så blev det både 1. og 2. plads i damesingel. Sofie vinder og Emma bliver nr. 2.

 U15B:
Lucas og Tobias overtog hallen efter U15A. De vinder herredoublen sammen og Tobias vinder singlen. /John Pedersen

U11D ved Kronjylland Open:
Hermed et billed af en glad skagensspiller efter sin første turneringssejr.
Line Falk Andreasen og Julie Veje Fra Lind KLG, U11D vandt damedouble. /Martin

 

08-10-2012:
BADMINTON PÅ TOPPEN:

Skagen Badminton har igen afholdt et diplomstævne for nybegyndere og let øvede børn i alderen fra 9 år til 13 år. Det er en fortsættelse fra sidste sæson, hvor 6 klubber i Nordjylland i samarbejde med Badminton Nordjylland udarbejdede et projekt som kom til at hedde Badminton På Toppen. Klubberne Sæby, Frederikshavn. Strandby-Elling, Bindslev-Tversted og Skagen bibeholder så samarbejdet i denne sæson uden Badminton Nordjylland. Søndag var der samlet 35 børn og deres forældre i badmintonhallen, hvor de startede med brunch og derefter blev der spillet mange gode kampe. Der blev ligeledes hygget med frugt, som blev sponseret af Eurospar i Skagen. Nogle forældre havde bagt kager, så alt i alt en rigtig god dag. /USU Susanne

07-10-2012:
Så er ungdomsholdene også kommet godt i gang:

Hvor spillerne på seniorholdene er både fra Frederikshavn og Skagen Badmintonklub, er ungdomsholden alle fra Skagen Badmintonklub. I denne weekend er ungdomsholdene også kommet i gang med turneringen. Skagen har 1 stk. U17, 1 stk. U15, 1 stk. U13 samt 2 stk U11 hold. Program og resultater kan følges via BadmintonPeople.dk via link under menuen Holdturnering.
Starten på holdturneringen blev rigtig fin: U15B spille 2 kampe og vandt den ene 5-1 over Svendstrup, men tabte den anden med 2-4 til Skalborg. U13C vandt deres første kamp 6-0 over Jerslev-Sterup. Ved det ene U11D-hold mangler resultatet at komme på nettet. Det andet U11D-hold spillede 3-3.
Her ses de fire U13 spillere, der vandt deres 1. kamp.
 

07-10-2012:
3. runde i holdturneringen gav sejre til næste alle holdene:

3. division havde på hjemmebanen i Skagen besøg af Vejlby. Det blev til en knusende sejr på 12-1. Der var et par afbud, så der var blevet plads til debutant Mathias Rasmussen fra Frederikshavn. Mathias er som flere af de øvrige ungseniorer tilknyttet Vendsyssel Sportscollege på Badmintonlinien. Mathias gik uimponeret til sagen i 4. herresingle, hvor det meget flot blev til en klar sejr.  Sammen med Christoffer Geisler i herredouble gentog han den flotte præstation med endnu en sejr.
Med sejren ligger 3. division nu på 1. pladsen i den meget tætte række.
 
Danmarksserien var ramt af, at der var afbud på 3. division. Trods gensyn med flere rutinerede kræfter blev det desværre til nederlag på hjemmebanen med 2-11 til Øster Hurup.
Danmarksserien ligger nu på en 4. plads.
Her stemningsbilleder fra nogle af 3. division og Danmarksseriens kampe:


Serie 1
's kamp var udsat, men de indtager stadig 1. pladsen.
Serie 2 vandt også på hjemmebane en sikker sejr på 8-3 over Vejgaard med en "forældre/barn-opstilling". Holdkampen var dog ikke helt uden "dramatik", Morten Friis var ude i en drabelig single. Trods hård figth blev den afgørende netruller på egen halvdel og det betød desværre 23-25 i 3. sæt.
Serie 2 indtager en foreløbig 1. plads

30-09-2012:
GULD til Tobias og Lucas og til rigtigt mange andre Skagensspiller:

Ved Yonex Cup i Bindslev blev det en stor succes for Skagen Badmintontonklub.
I U13B var der igen sejr til Mads Falk Andreasen. Det blev til Guld i double sammen med Tobias Kajgaard, Strandby-Elling. Det blev tillige til en flot 2. plads i single.


I U15A blev det til Guld i herredouble til Frederik Ledet Andersen sammen med Mads Christensen, Vodskov. I single blev det til en flot 2. plads.


U15B var der glædeligt gensyn med Lukas og Tobias på sejrsskamlen. Det blev fornemt til Guld til Lukas og Tobias Vede Andersen i double.


I U17A var Ida Friis helt suverræn. Ida Friis vandt Guld i single i et rent lokalopgør mod Ida Venø, der derved blev nummer 2. I double var historien den sammen. Her vandt Ida Friis Guld sammen med Isabella Olsen, Sæby og henviste igen Ida Venø med sin makker Katrine Jensen, Aabybro til en flot 2. plads.
 

Kristoffer Weesgaard var taget til U15E-stævne i Broager i Sønderjylland. Her blev det Guld i double sammen med sin makker Jakob Lindqvist, Holbæk. Det blev ligeledes til Guld i mix sammen med Julie Dawall Jakobsen, Værløse.
 

23-09-2012:
2. runde i holdturneringen gav sejre til næste alle holdene:

3. division var i Viby, hvor det blev til en flot 9-4 sejr, hvilket betyder en delt 1. plads i en meget tæt top.
Danmarksserien var godt på vej i Aalborg Triton. Stillingen var 5-5, men marginalerne var ikke helt på Vendsyssels side. I alt 6 kampe var meget tætte 3-sættere og desværre var Triton her bedst til at hive sejrene hjem. Holdkampen endte med et 8-5 nederlag. Danmarksserien ligger nu på en 4. plads.
Serie 1 vandt en sikker sejr ude over Vrå med 11-2 og indtager en foreløbig 1. plads.
Serie 2 vandt ude en meget tæt kamp over Jerslev-Sterup med 6-5 og indtager en foreløbig 1. plads

Her ses Serie 1 gøre sig klar til sejrs-råb (og det kunne høres). Billede ovenover er serie 1's Maskot - gæt hvem han er søn af (ledetråd - håret)
 

23-09-2012:
GULD til Mads IGEN - Tillykke:

Mads Falk Andreasen vandt søndag den 23. september igen GULD i Herredouble (U13B) i Horsens, sammen med Jonas Oxlund Segato, Kolding BK.

 

21-09-2012:
SparNord fortsætter som Hovedsponsor:

Så lykkedes det at afslutte forhandlingerne omkring Skagen Badmintonklubs hovedsponsor. Det er med glæde, at kunne meddele, at SparNord er klubbens hovedsponsor også for de næste 2 år. Der er lavet en samarbejdsaftale, hvor Skagen Badmintonklub skal synliggøre SparNord. Dette skal ske dels som reklame på tøj, tællerstole, Roll-up-reklamer samt arrangere/deltage i VIP-arrangementer. Aftalen er 2-årig med hensyn til tøjreklamer. VIP-arrangementer "genforhandles" efter 1 år. 
Det har generelt været et langt sejt træk, at lave sponsoraftaler denne gang (og der mangler stadig lidt). Dette skyldes dels de for de fleste firmaer trænge kår, men også at sæsonstarten har været usædvanlig hektisk, med ny formand, spillereflytninger fra den lille hal, standerhejsning, cykelløb, Color-Cup mv.
I denne forbindelse skal der lyde en stor tak til alle involverede for deres tålmodighed, forståelse og hjælp. /Kenneth

16-09-2012:
Vildt mange Medaljer til Skagenspillere - Tillykke til alle:

Mads vandt igen GULD - denne gang i mixdouble ved U13B-stævnet i Højbjerg lørdag 15. september med Filippa Locht, Højbjerg bk. Det blev desuden til en andenplads i herredouble med Tobias Overvad Bachmann, Højbjerg.
 

Ved U15 og U17-stævne i Tylstrup blev det følgende vildt flotte resultater:
Det blev til Guld i damedouble til Emma Thomsen og Sofie Gaden (U15A).
Emma vandt også Guld i mix sammen med Frederik Ledet.
Frederik fik desuden en 3. plads i single.
I U17A var der også stor succes. Ida Friis vandt Guld i single, og Guld i double sammen med Isabella Olsen, Sæby. 
 
 

Ved seniorstæve i Skovbakken, blev det til en 3. plads i herredouble til Frederik Aalestrup og Nicky Bach, Frederikshavn. 

11-09-2012: 
TAK for hjælpen ved COLOR-CUP:

TIL ALLE HJÆLPERE VED COLOR CUP 2012
En kæmpe stor tak til alle jer der hjalp Badmintonklubben med den store Color Cup fest Lørdag den 8. september.
Tak til jer der var med til opstilling torsdag aften.
Tak til jer der deltog i borddækning lørdag formiddag.
Tak til dem der sled med instrumenterne lørdag eftermiddag.
Tak til de 21 der brugte lørdag aften og nat i Badmintonhallen.
Mange hilsener fra Skagen Badmintonklub (Margit)

11-09-2012: 
Cykelløbet - Resultat og tak til sponsorer:
 

10 år med cykelløb:
Tirsdag den 4. september havde vi for 10. gang vores årlige Sponsor-Cykelløb. Deltagerantallet var måske ikke overvældende (her kunne vi godt ha brugt lidt flere), men resultatet var FLOT. Der blev i alt indsamlet sponsor kroner for kr. 14.885 et absolut tilfredsstillende og godt resultat. Vi fik også delt en masse præmier ud til dem som havde cyklet:
For flest indsamlede sponsorkroner og for at være løbets ældste deltager fik Jan Sonnesen sig en rigtig voksen præmie.
Selve løbet blev vundet af Frederik Ledet Andersen og Kristoffer Weesgaard der med 14 omgange på de 45 minutter, til sidst satte Sonnesen på plads og kørte sammen over målstregen.
Løbets yngste var Sofie Thomsen.
Sjovest udklædt var Karoline Weesgaard og Louise Ledet Andersen.
På tandem og flot udsmykket cykel var Sofie Gaden Pedersen, Emma Gyde Thomsen, Sofie Jessen og Ida Friis.
En fighter præmie gik til Tobias Vede der gav alt hvad ham havde i sig.

Vi vil gerne sige TAK til alle deltagere og til dem der gav en hånd med i den praktiske afvikling af selv løbet. Og selvfølgelig en STOR TAK til alle sponsorer!!!!

Sponsorer:
Huset Holst, Alfred Pedersen Cykler, Fri BikeShop, Stenbroen, Truck Kompagniet, Sportmaster, Werner Larsson, Murerfirmaet Ole Johansen, Skagen Skibsforsikring, Mini Smeden, Seameck, Gaihede og Thorsen, Skagen Ny Glas, Tandlægerne Fraune-Skipper, Sandormen, Ishjørnet, SE Packing, EuroSpar, Spar-Nord, Hjulmand & Kaptain, Scan Tech, Kgl. Vejer og Måler og sidst men ikke mindst far, mor og bedsteforældre 

Gavesponsorer:
Kvik-Spar, Super Best, InterSport, Kræmmer Huset, Q8 v/Betty Hensiksen, Matas, Foldens Hotel, Jørgens Spisehus, Eva's Guld og Sølv, Christians Pølsevogn. 

Og sidste men ikke mindst en stor tak til Skagen Badmintonklubs VENNER, der igen støttede med mad til den sociale hygge.

10-09-2012:
GULD til Mads - Tillykke:

Mads Falk Andreasen vandt lørdag den 8. september GULD i Herredouble (U13B) i Horn/Fårvang, sammen med Jonas Oxlund Segato, Kolding BK.

 

10-09-2012: 
1. holdrunde - RENT BORD til Vendsyssel:
Så er holdturneringen skudt i gang og det blev en suveræn start for Vendsyssel (sammenslutningen af Skagen og Frederikshavn Badmintonklub). Alle hold med sejre:
3. division vandt så sikkert som 13-0 over Randers. Danmarksserien vandt 10-3 også over Randers. Serie 1 vandt ude over Sæby med 7-6, mens serie 2 vandt 11-0 over Aabybro.
Det var glædeligt, at se de nye spillere i aktion og ikke mindst dejligt at gense de tilbagevendte. 
Følg resultaterne på Badmintonpeople. Her.

Her ses en samling af billeder fra hjemmekampene.

06-09-2012:
Igen et FANTASTISK cykelløb:
Tirsdag den 4. september 2012 blev Skagen Badmintonklubs traditionsrige cykelløb afholdt i dejlig solskin, meeeen med noget kraftig vind fra vest (lige i "snotten" opad bakken mod Color-Hotel). 

Her følger lidt stemningsbilleder, der kommer mere tekst i løbet af de næste dage.
 
 

04-09-2012: 
Frederik Aalestrup og Kristoffer Weesgaard vinder 4 x Guld i weekenden:
I den forgangne weekend blev det til dobbelt guld for en af Skagen Badmintonklubs nye spillere. Frederik Aalestrup vandt velfortjent 
guld ved U19E stævnet i Holbæk  i herresingle og mix sammen med sin makker Mia Falkenberg, Lillerød.
Frederik er kommet til Skagen Badmintonklub til denne sæson fra Triton, og skal planmæssigt spille 3. division og liga (VEB).Kristoffer Weesgaard ville ikke stå tilbage for sin semi-storebror, og vandt ved et U15E stævne i Hillerød guld i herresingle over Søren Hald fra abc Aalborg, samt guld i mixdouble sammen med sin makker Julie Dawall Jakobsen, Værløse.

26-08-2012: 
Kristoffer Weesgaard vinder Guld til Danmark

I den forgangne uge har Kristoffer Weesgaard fra Skagen Badmintonklub repræsenteret Danmark på fornemste vis. Han var udtaget til det Danske badmintonlandshold for aldersgruppen U15, der onsdag den 22. august rejste til Langenfeld i Tyskland. Her skulle der først spilles holdlandskamp mod Tyskland, hvilken Danmark med Kristoffer i 1. herredouble vandt overbevisende. Dernæst blev der i 3 meget varme dage spillet en stor individuel europæisk turnering, hvor de bedste i Europa var repræsenteret.

Efter mange hårde kampe vandt Kristoffer bronze i mixdouble med sin makker Julie Dawall Jacobsen fra Værløse. Endestationen blev semifinalen mod det bedste franske par, der ved 20-20 i 3. sæt havde marginalerne på deres side.

Som kronen på værket sikrede Kristoffer Danmark Guld i herredouble med makkeren Jakob Lindqvist fra Holbæk. På vej til finalen havde de besejret først et par fra Belgien, så Slovenien, Danmark og i semifinalen det bedste engelske par. I finalen vandt de over et par fra det franske landshold.

Landsholdstrænerne på turen var Peter R. Jensen og verdensmesteren Thomas Laybourn, så de unge spillere var godt hjulpet undervejs med prof coaching. 

18-08-2012: 

Så er 2012-2013 sæsonen officielt startet med standerhejsning torsdag den 16. august!
Der var rigtigt mange spillere, ledere og forældre, der var mødt op. Der var trationen tro tale ved formanden, hejsning af flaget (af Tobias), fællessang og sidst men ikke mindst hygge i SportsKantinen. Desuden var der overrækkelse af figtherpokalen, der fortjent blev givet til Tobias Vede Andersen. Pokalen gives til den spiller, der har vundet flest kampe i den tidligere sæsons holdkampe.

 

10-08-2012: 
Husk sæsonstart mandag den 13. og standerhejsning torsdag den 16. august!

 

06-08-2012: 
Gymnastikforeningen skal have en stor del af deres aktiviteter i Skagen Sportscenter (i folkemunde Badmintonhallerne). Derfor kan det blive nødvendigt, at nogle badmintonaktiviteter skal flytte fra den lille til den store hal.

16-07-2012: 
Kristoffer Weesgaard er udtaget til U15-landsholdet - TILLYKKE.
Kristoffer er udtaget som en af Danmarks 6 drenge (og 6 piger), der skal til Landskamp i Tyskland (Langenfeld) fra onsdag den 22. august. Efter landskampen er der i weekenden en individuel turnering.

23-05-2012: 
Skagen Badmintonklub har fået ny formand.
Kenneth Weesgaard erstatter Jan Sonnesen på formandsposten. Jan fortsætter i SSU, der yderligere styrkes af Jacob Juhl, Allan Nielsen og Lars Holst.

Formanden glæder sig til den nye sæson, der starter med standerhejsning torsdag den 16. august kl. 1800. Desuden kan man allerede nu glæde sig til årets sponsor-cykelløb, der afvikles tirsdag den 4. september kl. 1800.

Skagen Badmintonklub har lavet en udstyrsaftale med RSL. Skagen skal som VEB og samarbejdsklubben Frederikshavn spille i RSL-tøj og med RSL-bolde de næste 2 år.
Der vil være tøjprøvning først i den nye sæson, så holdene kan være flot påklædt til holdkampene.

 

    

Undermenu

 
Skagen Badmintonklub - Drachmannsvej 32 - 9990 Skagen