april 22, 2021

Genåbning af badminton

Endelig! 🙂

Retningslinjerne for genåbning af indendørs idræt er nu klar. Børn og unge under 18 år må igen dyrke indendørs idræt og dermed badminton.

Vi har derfor besluttet at åbne hallen første gang torsdag den 22. april fra kl. 16.00-18.00. Herefter er hallen åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00-18.00 indtil videre til og med den 4. maj. Der vil være en voksen til stede, men ikke nødvendigvis en træner, som står for træningen.

Retningslinjerne gør at der ikke må komme voksne med i hallen i denne omgang.

Når der åbnes yderligere op den 6. maj, ser vi på mulighederne for at åbne yderligere op for personer over 18 år,

Vi glæder os til at se jer i hallen.

Bestyrelsen, Skagen Badmintonklub

Skagen Badmintonklub blev stiftet i 1937 som Skagen Tennis- og Badmintonklub. Senere er badminton blevet til en selvstændig klub med faciliteter på Drachmannsvej 32 i Skagen.

Skagen Badmintonklub

Drachmannsvej 32, 9990 Skagen