december 8, 2021

Coronaopdatering – Indendørs idræt aflyses indtil den 5. januar

Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar 2022

Fredag den 17. december meldte Kulturministeriet en række corona-restriktioner og anbefalinger ud, som også berører idrætten. Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar.

Vi har valgt at følge denne anbefaling. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår og glæder os til vi ses igen onsdag den 5. januar 2022.

Bestyrelsen.

Skagen Badmintonklub blev stiftet i 1937 som Skagen Tennis- og Badmintonklub. Senere er badminton blevet til en selvstændig klub med faciliteter på Drachmannsvej 32 i Skagen.

Skagen Badmintonklub

Drachmannsvej 32, 9990 Skagen