september 25, 2020

Skoleturnering

Skagen badmintonklub afholder i igen i år skoleturnering fredag d. 30 oktober klokken 16:30 til cirka 19:00 hvis Covid-19 tillader det. Alle 4. til 6. klasser fra Skagen skole, Brovande og Aalbæk skole bliver inviteret.

Ved sidste års skoleturnering var der Cirka 30 unge som deltog og spillede med alt hvad de havde. Ligesom sidste år vil turneringen blev afholdt i samarbejde med DGI og vores hovedsponsor Nordjyske Bank.

Kom op og få en hyggelig eftermiddag sammen med dine klassekammerater.

Skagen Badmintonklub blev stiftet i 1937 som Skagen Tennis- og Badmintonklub. Senere er badminton blevet til en selvstændig klub med faciliteter på Drachmannsvej 32 i Skagen.

Skagen Badmintonklub

Drachmannsvej 32, 9990 Skagen